Over Chinafans

Allereerst: leuk dat je de moeite neemt om dit te openen en mijn verhaal te lezen.

Mijn naam is Ruud en ik bestel al jaren producten in China. In mijn omgeving was ik altijd de vraagbaak als er problemen waren, of mensen wat huiverig waren om bepaalde producten of bij bepaalde shops te bestellen.

Ruud

Na veel mensen geholpen te hebben, dacht ik: daar moeten vast meer mensen vragen over hebben. Dat is ook precies de reden waarom ik Chinafans gestart ben: het geven van antwoorden op vragen over shoppen in China.

Martijn

Inmiddels is Chinafans uitgegroeid tot een compleet platform met veel, heel veel informatie over shoppen in China en een heus, eigen forum. Op dit forum komen veel Chinafans bij elkaar om elkaar te helpen en tips te geven, erg mooi!

Mijn doel is en zal altijd blijven om correcte informatie te geven over shoppen in China om miskopen – of nog erger – oplichting te voorkomen. Natuurlijk is ook het delen van goede producten, sites, shops of andere zaken uit China ook een onderdeel van Chinafans.

Heb je op- of aanmerkingen, mag je altijd contact opnemen! Heb je vragen over bestellingen en shoppen in China, dan verwijs ik je graag naar het forum!

ChinaFans
Logo