Over Chinafans

Allereerst: leuk dat je de moeite neemt om dit te openen en ons verhaal te lezen.

Chinafans is opgericht door echte China webshop veteranen, die al jaren producten bestellen in China. In onze omgeving waren wij altijd de vraagbaak als er problemen waren, of mensen wat huiverig waren om bepaalde producten of bij bepaalde shops te bestellen.

Na veel mensen geholpen te hebben, werd er bedacht: daar moeten vast meer mensen vragen over hebben. Dat is ook precies de reden waarom Chinafans opgericht werd: het geven van antwoorden op vragen over shoppen in China.

Inmiddels is Chinafans uitgegroeid tot een compleet platform met veel, heel veel informatie over shoppen in China en een heus, eigen forum. Op dit forum komen veel Chinafans bij elkaar om elkaar te helpen en tips te geven, erg mooi!

Het doel is en zal altijd blijven om correcte informatie te geven over shoppen in China om miskopen – of nog erger – oplichting te voorkomen. Natuurlijk is ook het delen van goede producten, sites, shops of andere zaken uit China ook een onderdeel van Chinafans.

Heb je op- of aanmerkingen, mag je altijd contact opnemen! Heb je vragen over bestellingen en shoppen in China, dan verwijs ik je graag naar het forum!

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer