Tesla Model 3 accessoires op AliExpress: 5 geweldige opties

Een Tesla rijden is natuurlijk al best cool. Maar met wat extra accessoires in je Model 3, kun je nog net iets meer genieten van een ritje. Omdat ik zelf geen Tesla rijd, houd ik me aanbevolen voor een ritje als je tevreden bent met mijn aanbevelingen 😉

Tesla Model 3 accessoires op AliExpress: wel of niet doen?

Je bent wellicht benieuwd of je op AliExpress wel accessoires moet kopen voor je Model 3. Laten we vooropstellen dat alles wat je in je auto stopt, de veiligheid moet bevorderen of in stand moet houden.

Ik raad je daarom aan om geen goedkope spullen te kopen die niet uitvoerig zijn getest of je rijstijl of -gedrag (negatief) kunnen beïnvloeden. Zo voorkom je teleurstellingen en ongelukken. Kijk ook vooral naar het aantal reviews of bestellingen. Dat is vaak een goede raadgever over de kwaliteit van de accessoires.

5 leuke en unieke Tesla Model 3 accessoires

Accessoires op AliExpress kopen voor een Tesla Model 3

Zoals je ziet zijn er best wat leuke gadgets of accessoires te krijgen voor de Tesla Model 3. AliExpress verrast altijd weer met een grote voorraad aan leuke producten voor een goede prijs.

Waar moet je op letten als je accessoires voor je Model 3 koopt op AliExpress?

Kijk of het echt voor de Model 3 is
Een veelgemaakte fout is zoeken op Model 3, en vervolgens via gerelateerde producten uitkomen op bijvoorbeeld de Model X. Nou kan dat bij sommige producten geen kwaad, maar het zou zonde zijn als je toch het verkeerde product bestelt.

Kwaliteit
Ik zag voornamelijk veel slechte reviews voorbijkomen over de steeringwheel booster. Die is soms niet van al te goede kwaliteit en wellicht zelf een goedkope namaakversie van de producten die wél van degelijke kwaliteit zijn. Je hebt een Tesla, dus de producten die je gebruikt als accessoire moeten dat ook wel weerspiegelen.

Aantal bestellingen en reviews
Accessoires voor de Tesla Model 3 op AliExpress zijn een vrij specifieke zoekterm. Het aantal bestellingen per verkoper loopt dan ook niet in de duizenden. Kijk daarom goed naar welke producten in de laatste dagen het meest verkocht zijn.

De meeste producten op AliExpress zouden een reviewscore van tenminste 4,7 moeten hebben. Daaronder kun je ervan uitgaan dat er iets mis is met het product, of dat sommige mensen iets anders kregen thuisbezorgd dan waar ze op hoopten.

Via: pixabay.com | [AUTEUR], CC

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer