Tesla Model 3 accessoires op AliExpress: 5 geweldige opties

tesla model 3 accessoires op aliexpress

Een Tesla rijden is natuurlijk al best cool. Maar met wat extra accessoires in je Model 3, kun je nog net iets meer genieten van een ritje. Omdat ik zelf geen Tesla rijd, houd ik me aanbevolen voor een ritje als je tevreden bent met mijn aanbevelingen 😉

Tesla Model 3 accessoires op AliExpress: wel of niet doen?

Je bent wellicht benieuwd of je op AliExpress wel accessoires moet kopen voor je Model 3. Laten we vooropstellen dat alles wat je in je auto stopt, de veiligheid moet bevorderen of in stand moet houden.

Ik raad je daarom aan om geen goedkope spullen te kopen die niet uitvoerig zijn getest of je rijstijl of -gedrag (negatief) kunnen beïnvloeden. Zo voorkom je teleurstellingen en ongelukken. Kijk ook vooral naar het aantal reviews of bestellingen. Dat is vaak een goede raadgever over de kwaliteit van de accessoires.

5 leuke en unieke Tesla Model 3 accessoires

Comfort verhogend
Steering Wheel Booster Tesla Model 3

Met een stuur booster voor je Model 3 kun je voortaan nog relaxter rijden. De booster is een contragewicht die de balans van het stuur weer in stand brengt. Daardoor hoef je niet continue met twee handen aan het stuur te zitten om normaal te kunnen sturen. De booster werkt door middel van twee onderdelen die als magneten om je stuur heen grijpen.

De belangrijkste kenmerken

 • Voorzien van magneten
 • Eenvoudig te bevestigen en weg te halen
 • Maakt rijden relaxter

Handige organizer
Armsteun verborgen berging

De armsteun van de Tesla Model 3 kan best een accessoire gebruiken. Het is zo ruim dat je met deze opbergdoos eenvoudig verschillende compartimenten creëert. Je kunt deze opbergdoos vullen met waardevolle spullen en helemaal naar voren schuiven. Vervolgens houd je nog steeds ruimte over voor andere spullen. En mocht er iemand inbreken in je auto, dan kan het zijn dat ze dit verborgen doosje over het hoofd zien.

De belangrijkste kenmerken

 • Handig om je auto te organizeren
 • Verborgen spullen worden minder snel gestolen
 • Bijzonder goedkoop voor een Tesla 3 accessoire

Customize je Tesla
3

Kofferbak mat

Customize je Tesla
Kofferbak mat voor Tesla Model 3 Accessoire

De kofferbak van je Testa Model 3 kun je met deze accessoire niet alleen schoonhouden, maar zelf een visuele opknapbeurt geven. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en de keuze uit verschillende printjes, kies je zelf hoe jouw kofferbak eruit komt te zien.

Ga je voor futuristisch, of toch voor een klassieke look?

De belangrijkste kenmerken

 • Houd je auto schoon en droog
 • Kies zelf welke kofferbak mat bij jouw stijl past
 • Hoogwaardige kwaliteit

Hygiënisch
4

Antislip vloermat

Hygiënisch
Vloermat voor Tesla Model 3 Accessoire

Nooit meer vieze bekleding en je auto laten stoomreinigen. Met een paar vloermatten van AliExpress rijd je met anti slip vloermatten die ook nog waterdicht zijn. De opstaande randen aan de zijkant zorgen ervoor dat gesmolten sneeuw of modder niet alsnog in je bekleding terechtkomt. De set bestaat uit drie onderdelen, waaronder de bestuurder- en passagierszijde, plus voor de achterbank.

De belangrijkste kenmerken

 • Opstaande randen om vuiligheid tegen te houden
 • Gehele set voor Model 3
 • Antislip

Makkelijk laden
5

Draadloze oplader

Makkelijk laden
Draadloze oplader voor Tesla Model 3 Accessoire

Je telefoon opladen in een Tesla model 3 is in principe normaal al geen probleem. Toch is het wel mooi als je dat ook draadloos kunt doen. Deze draadloze lader bezit meerdere USB-ingangen en twee plekken waarop een telefoon draadloos opgeladen kan worden.

Dat opladen gebeurt met 10W per zijde. Vanwege een ingebouwde chip herkent de lader wanneer er een telefoon op komt te liggen, waarna hij vanzelf begint met laden.

De belangrijkste kenmerken

 • 3 USB-ingangen
 • 2 plekken om telefoons op te laden
 • 10W (quick)charge
 • Werkt met alle Qi compatible Android en Apple apparaten

Accessoires op AliExpress kopen voor een Tesla Model 3

Zoals je ziet zijn er best wat leuke gadgets of accessoires te krijgen voor de Tesla Model 3. AliExpress verrast altijd weer met een grote voorraad aan leuke producten voor een goede prijs.

Waar moet je op letten als je accessoires voor je Model 3 koopt op AliExpress?

Kijk of het echt voor de Model 3 is
Een veelgemaakte fout is zoeken op Model 3, en vervolgens via gerelateerde producten uitkomen op bijvoorbeeld de Model X. Nou kan dat bij sommige producten geen kwaad, maar het zou zonde zijn als je toch het verkeerde product bestelt.

Kwaliteit
Ik zag voornamelijk veel slechte reviews voorbijkomen over de steeringwheel booster. Die is soms niet van al te goede kwaliteit en wellicht zelf een goedkope namaakversie van de producten die wél van degelijke kwaliteit zijn. Je hebt een Tesla, dus de producten die je gebruikt als accessoire moeten dat ook wel weerspiegelen.

Aantal bestellingen en reviews
Accessoires voor de Tesla Model 3 op AliExpress zijn een vrij specifieke zoekterm. Het aantal bestellingen per verkoper loopt dan ook niet in de duizenden. Kijk daarom goed naar welke producten in de laatste dagen het meest verkocht zijn.

De meeste producten op AliExpress zouden een reviewscore van tenminste 4,7 moeten hebben. Daaronder kun je ervan uitgaan dat er iets mis is met het product, of dat sommige mensen iets anders kregen thuisbezorgd dan waar ze op hoopten.

Via: pixabay.com | [AUTEUR], CC

Was dit artikel nuttig?

ChinaFans
Logo