SHEIN betaalmethodes: kan je met Klarna, iDeal, PayPal of Bancontact betalen?

De online kledingwinkel SHEIN krijgt dagelijks enorm veel bestellingen voor leuke en goedkope kleding. Maar met welke betaalmethodes kun je jouw order betalen? Op deze pagina vertellen we je alle benodigde informatie over de SHEIN betaalmethodes, zodat je weet wat je te wachten staat!

SHEIN betalen: deze mogelijkheden zijn er

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden bij SHEIN. We zetten de verschillende SHEIN betaalmethodes op een rij voor je:

  • PayPal
  • iDeal
  • Klarna
  • Krediet/Debet kaart
  • Cadeaubonnen
  • Kortingsbonnen en -codes
  • Bonuspunten

Zoals je ziet heb je dus een ruime keuze voor betaalmogelijkheden. Iedere SHEIN betaalmethode heeft haar eigen voor- en nadelen. Lees verder voor de ins en outs van de verschillende opties!

SHEIN PayPal betalingen

Het is mogelijk om SHEIN via PayPal te betalen. Wanneer je deze betaalmethode selecteert, word je naar een PayPal betalingspagina doorgestuurd. Hier kun je de bestelling en betaling bevestigen en inloggen bij uw PayPal account.

Het voordeel aan betalen met PayPal is dat je in iedere valuta kunt betalen. Wanneer je een buitenlandse rekening hebt, kun je via PayPal dus simpel in Euro’s betalen!

Daarnaast is PayPal een internationale betaalmethode. Een aantal van de volgende betaalmethodes zijn enkel in Nederland beschikbaar.

SHEIN iDeal betalingen

De betaalmethode iDeal is misschien wel de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Via iDeal kun je makkelijk en snel jouw betaling regelen via een online bankoverschrijving.

Vrijwel alle Nederlandse banken zijn aangesloten via iDeal, waardoor jouw bank er waarschijnlijk ook bij zit. iDeal is alleen beschikbaar voor bestellingen in Nederland.

In onze ervaring is iDeal een van de fijnste SHEIN betaalmethodes, aangezien het snel geregeld is zonder dat je hoeft in te loggen of andere extra gegevens achter hoeft te laten.

Beschikbare banken zijn onder andere: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS, Triodos Bank en Van Lanschot. Staat jouw bank hier niet tussen?

Grote kans dat iDeal het alsnog ondersteunt. Controleer dit op de website van iDeal!

Shein cadeaubon 2022
Via: SHEIN.nl

Klarna

Ken jij Klarna al? Klarna is een betalingsmethode waarbij je eerst jouw bestelling ontvangt, en pas achteraf hoeft te betalen.

Het mooiste hieraan is dat er geen vergoedingen of extra kosten aan verbonden zijn. Klarna is alleen beschikbaar voor betalingen in Nederland.

Dankzij Klarna kun je dus eerst jouw bestelde jurk, schoenen of blouse passen en pas daarna betalen.

Het grootste voordeel aan deze betalingsmethode is dat wanneer je toch producten wilt retourneren, je niet hoeft te wachten tot jouw geld teruggestort wordt: je hebt namelijk nog niet betaald!

Je krijgt van Klarna 14 dagen vanaf de factuurdatum om jouw bestelling te betalen. Een punt van aandacht. SHEIN geeft op de Nederlandse website aan dat de levertijd maximaal 10 werkdagen na verzending duurt.

De verzending gebeurt maximaal 7 dagen na het plaatsen van de bestelling, waardoor je bestelling dus uiterlijk binnen 17 dagen bezorgd is.

Meestal zal dit sneller gaan, maar er is dus een kans dat je met Klarna alsnog moet betalen voordat jouw producten in huis zijn. Houdt daar rekening mee.

Krediet/Debet kaart

SHEIN geet aan dat de volgende krediet en debetkaarten gebruikt kunnen worden om bestellingen te betalen: VISA, Mastercard, Maestro en American Express. Staat jouw krediet- of debetkaart hier niet tussen?

Geen zorgen, SHEIN geeft aan dat je met andere kaarten alsnog door kunt gaan met de aankoop. Mocht het toch niet lukken, raadt SHEIN aan om jouw bank te bereiken met eventuele vragen.

Ook goed om te weten: SHEIN verzamelt geen persoonlijke gegevens van uw krediet/debetkaart. Ook het nummer van je creditcard wordt niet opgeslagen.

Waar komt SHEIN vandaan?
Via: pexels.com | cottonbro, CC

Cadeaubonnen

Geef een cadeau dat nooit uit de mode raakt, zo promoot SHEIN cadeaubonnen voor de webshop. Je kunt cadeaubonnen geven (of krijgen) met een waarde van €50,00, €75,00, € 100,00, € 200,00 en € 300,00.

Cadeaubonnen met een lagere of hogere waarde zijn tot nu toe nog niet mogelijk, maar wie weet verandert dit in de toekomst nog! Ook leuk: je kunt kiezen uit 6 verschillende ontwerpen voor de cadeaukaart.

Houdt er rekening mee dat cadeaukaarten die na 3 maart verkocht zijn, enkel te gebruiken zijn in hetzelfde land. Een cadeaukaart die op de Amerikaanse website is gekocht, kan dus ook alleen op de Amerikaanse website ingeleverd worden.

Kortingsbonnen en -codes

SHEIN biedt veel verschillende kortingen aan haar klanten, zoals een welkomstkorting en seizoensgebonden kortingen.

In onze ervaring is er vrijwel iedere keer dat we naar de SHEIN website gaan, een andere promotiecode beschikbaar. Zo wordt jouw bestelling nog goedkoper!

Per bestelling kun je maximaal 1 kortingscode gebruiken. Ook zijn er verschillende items waar geen korting op gegeven wordt.

Een kortingscode zal (voor zover wij hebben meegemaakt) nooit 100% korting geven, waardoor je altijd een combinatie met een van de andere SHEIN betaalmethodes gebruikt.

Puntensysteem

Een andere manier om jouw bestellingen te betalen, is het puntensysteem dat SHEIN gebruikt. Per euro die je uitgeeft in de webshop, ontvang je 1 punt. Met 100 punten krijg je voor $1 gratis shop tegoed.

Wanneer je veel bestellingen hebt geplaatst, kun je dus een groot deel van de volgende bestelling betalen met je opgespaarde shop tegoed!

Check hier of jij genoeg punten hebt

Houdt er rekening mee dat je tot maximaal 70% van de aankoop met deze bonus punten kunt betalen. De overige 30% zal je alsnog moeten betalen via een van de andere SHEIN betaalmethodes.

FAQ over SHEIN betaalmethodes

Kan je bij SHEIN achteraf betalen?

Achteraf betalen is zeker mogelijk bij SHEIN! Dit regel je door bij het afrekenen van de bestelling Klarna te kiezen als betaalmethode. Je betaalt jouw bestelling dan binnen 14 dagen.

Mijn SHEIN Klarna werkt niet, wat nu?

Het komt soms voor dat de betaling via Klarna niet lukt, terwijl de bestelling al geplaatst is. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat jouw bestelling hoger is dan het maximale bedrag dat Klarna voor een transactie goedkeurt.

In dat geval kun je het beste de klantenservice van Klarna bereiken via het volgende telefoonnummer: 020 – 80 82 852.

Klarna kan je in dit geval waarschijnlijk het beste helpen, aangezien ze inzicht hebben in waarom de betaling niet doorgevoerd kan worden. Wil je het toch liever regelen via SHEIN? Lees hier alles over het contact met SHEIN.

Accepteert SHEIN Bancontact als betaalmethode?

Helaas wordt Bancontact op dit moment niet ondersteund in Nederland bij SHEIN. Je kunt deze betaalmethode dus niet gebruiken om jouw bestellingen te betalen.

Meer weten over SHEIN?

De webshop is enorm populair in Nederland, maar niet alles is even duidelijk aangegeven op de website van SHEIN. Daar helpen we je graag bij! Op ChinaFans nemen we je mee in de tips, tricks en het beste aanbod op Chinese websites zoals SHEIN.

Misschien ook interessant voor jou: SHEIN retour: lees deze guide voordat je gaat retourneren.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer