AliExpress coupons: 3 promotiecodes om extra goedkoop te shoppen

AliExpress biedt natuurlijk al enorme kortingen op standaard winkelprijzen. Maar zelfs dan is het nog mogelijk om AliExpress promo codes te gebruiken voor extra discounts. Wanneer je inlogt vliegen de kortingscoupons je zo af en toe bijna letterlijk om je oren, terwijl ze er met het afrekenen toch niet standaard bijstaan. Daarom ga ik je vertellen hoe je op AliExpress coupons vindt en gebruikt.

Drie verschillende soorten coupons op AliExpress

AliExpress is een bijzondere webshop en puilt uit met miljoenen artikelen. Maar de promo codes en coupons op AliExpress zijn alleen niet allemaal precies hetzelfde en zijn niet voor ieder product te gebruiken. Hieronder daarom een korte uitleg over de verschillende coupons. Dan koop je nooit meer iets op Ali voor meer geld dan nodig is.

Bekijk de uitleg over coupons op AliExpress zelf

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

1. AliExpress Coupons

AliExpress coupon
Via: aliexpress.com

De AliExpress coupons zijn coupons van AliExpress zelf. Je kunt ze bij het afrekenen dus gewoon gebruiken voor heel je winkelmandje, en er hoeven geen speciale producten gekocht te worden waar de korting voor geldt. Wel is het zo dat je vaak een minimumbedrag moet uitgeven om gebruik te kunnen maken van de korting. Je krijgt dan bijvoorbeeld $ 2,00 korting bij een besteding van $ 15,00.

De reguliere AliExpress coupons zijn niet altijd verkrijgbaar. Je kunt ze vaak krijgen wanneer er acties zijn, zoals Black Friday, Singles Day of een jubileum, uitverkoop of feestdag. Je ziet dan direct na het inloggen welke coupons je kunt verzamelen.

Vaak kun je in dit soort tijden ook het spelletje Coupon Rain spelen. Daarbij kun je AliExpress coupons verdienen, maar ook de andere twee coupons verkrijgen die ik verderop in het artikel benoem benoem.

Bekijk hier of jij al AliExpress coupons in je account hebt die nog niet verlopen zijn.

9.5

XKJ 4K Pro Drone Beste koop

Tot 1.200 meter bereik
9

Haylou GT1 Headphones Nieuwe versie

Tot 12 uur lang muziek luisteren
8.5

Rosalind Gel Polish Budget keuze

Alle kleuren van de regenboog
10

Yosyo Massage Gun Goede kwaliteit

3.200 rpm
9

Colmi P8 Smartwatch Beste prijs

IPX7 waterdicht

2. AliExpress Select Coupons

AliExpress Select Coupon
Via: aliexpress.com

Vervolgens zijn er AliExpress Select Coupons. Dit zijn vergelijkbare coupons met de gewone AliExpress Coupons, maar er is één groot verschil. Deze kortingsbonnen zijn namelijk alleen maar te gebruiken in geselecteerde winkels op Ali.

Dat betekent dat je goed moet kijken of een product wel of niet in aanmerking komt voor de Select Coupon.

Zowel AliExpress zelf, als de verkopers van shops kunnen de Select Coupons uitgeven. Een voordeel van deze coupons is dat ze vaak iets meer korting geven op producten dan de standaard kortingscoupons. Vaak kun je wel 2 euro korting krijgen op een product.

Bekijk hier of jij al AliExpress Select Coupons in je account hebt die nog niet verlopen zijn.


3. Store coupons

AliExpress Store Coupon
Via: aliexpress.com

Ook winkels kunnen specifieke coupons weggeven. Zo is Xiaomi bijvoorbeeld een populair merk dat op AliExpress discount coupons weggeeft voor de eigen officiële store.

Deze coupons kun je alleen maar gebruiken in die specifieke winkel, dus is het handig om heel gericht naar dit soort kortingsbonnen op zoek te gaan wanneer je iets nodig hebt.

In het plaatje hieronder zie je dat de korting vooral bij hogere bedragen echt enorm kan oplopen. Wanneer je een coupon wilt hebben, moet je eerst op ‘Krijg’ klikken. Je kunt hem dan hier terugvinden totdat hij verlopen is.

Coupons AliExpress
Via: aliexpress.com

Coupons AliExpress
Via: aliexpress.com

Bonus: producten kopen voor € 0,01 met een nieuw account

Het lijkt een beetje te mooi om waar te zijn, toch? Een product op AliExpress kopen voor 1 cent. Toch heb je die mogelijkheid wel. Er is namelijk een pagina voor nieuwe gebruikers, waar je kunt zien welke producten je ‘gratis’ kunt krijgen door op Ali een promocode te gebruiken. Met zo’n account – wat je zo hebt aangemaakt – kun je dus iets uitkiezen wat zo goed als gratis is. Let wel op: volgens de spelregels van AliExpress mag je alleen gebruikmaken van de korting als je nog geen ander account hebt.


Wanneer je goed zoekt, moet het vrijwel altijd mogelijk zijn om spullen met coupons te kopen. Zeker wanneer er acties zijn van AliExpress zelf, zoals 11 november, Black Friday of Chinees nieuwjaar, regent het letterlijk couponcodes. Bedenk dus altijd goed of er misschien een feestdag aan zit te komen. Het kan je zomaar een paar euro extra korting opleveren door een paar dagen te wachten.

5 gedachten over “AliExpress coupons: 3 promotiecodes om extra goedkoop te shoppen”

 1. I haven¦t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Beantwoorden
 2. Hallo!

  Ik kom nog een coupon tegen die hier niet beschreven staat, waar ik werkelijk niets van begrijp :).
  Het gaat om de tijdelijke AliExoress-coupon. Ik heb er nu eentje staan van 4,57 met ernaast een klok die 24 uur aftelt. Op die coupon kan ik klikken op “herinner me eraan”, wat ik heb gedaan maar vervolgens wordt ik nergens aan herinnerd. Als de 24 uur verlopen zijn en je 10 minuten hebt om de coupon te krijgen (dat is wat ik ervan begrijp), krijg ik de melding herinneringsset en geen coupon…. Ik snap er niets van. Kunnen jullie me meer duidelijkheid geven?

  Groet, Dominique.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer