Wish betaalmethodes: betalen met Klarna, creditcard, iDeal of een cadeaubonnen

Je hebt wat leuks gescoord op Wish, top! Maar hoe ga je deze bestelling betalen? Er zijn verschillende Wish betaalmethodes mogelijk. Op deze pagina vertellen we je de ins- en outs per betaalmethode. Zo weet je wat jou te wachten staat!

Wish betaalmethodes

Wil jij bij Wish betalen om jouw bestelling compleet te maken? Dat kan op verschillende manieren. Hier volgt een rijtje met alle betaalmogelijkheden bij Wish:

  • iDeal
  • Klarna
  • Creditcard
  • Paypal
  • Cadeaubonnen

We geven de voor- en nadelen van al deze Wish betaalmethodes, zodat je makkelijk en snel een keuze kunt maken. Alvast veel plezier met jouw bestelling!

iDeal

iDeal is misschien wel de meest gebruikte manier van betalen bij Wish voor Nederlandse gebruikers. Het is een makkelijk online betaalmiddel doordat vrijwel iedere Nederlandse bank bij ze is aangesloten. Ook is het een erg veilige manier van betalen, aangezien iDeal dezelfde beveilgingstechnieken gebruikt als banken bij hun internetbankieromgevingen.

Wish betaalmethodes iDeal
Via: Wish.com.

Ook het betaalproces bij Wish met iDeal gaat erg snel: meestal ben je binnen 3 tot 5 klikken al klaar. Super fijn, zo hoef je geen onnodige tijd te besteden aan het betalen. En wordt jouw pakketje ook net iets eerder verstuurd 😉

Bij Wish betalen met iDeal betekent dat je direct betaalt, achteraf betalen is niet mogelijk. Mocht je dat toch willen, lees dan snel door voor informatie over Klarna!

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Klarna

Met Klarna kun je dus achteraf betalen. Zo kun je eerst je bestelde producten bekijken of uitproberen, voordat je er geld aan uitgeeft. Dit kan erg fijn zijn bij Chinese webshops, aangezien je zo nooit meer geld kwijt bent aan pakketjes die je niet ontvangen hebt.

Ook biedt Klarna enige extra bescherming aan haar gebruikers, en is er een extra klantenservice die je kunt bereiken. Dit geeft dus allemaal voordelen wanneer je bestellingen uit China plaatst zoals bij Wish!

Klarna heeft nog meer voordelen en extra opties. Wil je hier meer over lezen? Dat komt goed uit, we hebben een artikel over Klarna en Wish geschreven waarin alle belangrijke informatie staat.

Lees ook: Wish achteraf betalen: kun je later betalen op Wish?

Wish betaalmethodes Klarna
Via: Wish.com.

Creditcard

Ook een creditcard gebruiken is een erg veilige manier om jouw bestelling bij Wish te betalen. Dit komt doordat bedrijven die creditcards aanbieden jou in bijna alle gevallen verzekeren voor verlies, schade of diefstal van de door jouw gekochte producten. Ook wanneer jouw bestelling niet is aangekomen, ben je beschermd dankzij jouw creditcard provider.

Er zitten dus veel voordelen aan betalen bij Wish met een creditcard. Een ander voordeel van creditcards is dat deze overal ter wereld worden geaccepteerd. Wanneer je bijvoorbeeld buiten Europa op reis gaat, weet je zo zeker dat je een geldig betaalmiddel hebt. Nederlandse bankpassen werken namelijk lang niet altijd!

Wish betaalmethodes creditcard
Via: Wish.com

Nadelen creditcard

Een creditcard klinkt dus erg mooi, en dat is het ook. Toch zitten er verschillende nadelen aan deze betaalmethode. Zo kun je een creditcard niet zomaar aanvragen: je hebt soms een bepaald inkomen nodig. Ook kun je geen creditcard aanschaffen wanneer je bijvoorbeeld te veel schulden op je naam hebt staan.

Een creditcard gebruiken kost ook geld. Dit komt doordat de bedrijven achter de creditcards betaald moeten worden voor de extra service die ze bieden. De prijs per creditcard verschilt enorm. Vaak is het eerste jaar gebruik gratis, maar moet je vervolgens een bedrag tussen €20 en €250 per jaar betalen om de kaart te blijven gebruiken. We begrijpen het dus ook helemaal als Wish betalen zonder creditcard je meer aanspreekt.

Paypal

Kies je bij Wish voor PayPal als betaalmethode, dan heb je weer andere voor- en nadelen. Een goede reden om voor PayPal te kiezen, is dat je geen gegevens van je bankrekening of je creditcard hoeft te delen met de verkoper. De verkoper kan dus enkel jouw e-mailadres zien.

PayPal wordt ook in het buitenland veel gebruikt en is dus ook een goede manier om betalingen buiten Nederland te voldoen. Bij Wish, bijvoorbeeld!

Wish betaalmethodes PayPal
Via: Wish.com.

Wel moet je er rekening mee houden dat je geld moet toevoegen aan jouw PayPal account. Je zet dus als het ware eerst geld op je account, vervolgens wordt het pas naar de verkoper van jouw bestelling verstuurd. Er zit dus een extra tussenstap in het betaalproces. Wil je dit liever niet, dan kun je er voor kiezen om PayPal te koppelen aan jouw bankrekening.

Cadeaubonnen

Als laatste betaalmogelijkheid bij Wish: de Wish cadeaukaart of Wish voucher. Dit zijn cadeaubonnen die je enkel bij Wish zelf kunt kopen, of natuurlijk kunt krijgen van anderen!

Wanneer je een Wish cadeaukaart koopt, ontvang je deze in de e-mail. Het is dus enkel een online betaalmethode, je krijgt geen fysieke kaart. Je kunt de Wish vouchers verzilveren wanneer je een bestelling gaat plaatsen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Let er op dat je de cadeabon verzilvert voordat je naar de checkout gaat.

Wish cadeaukaarten zijn natuurlijk ook leuk om zelf cadeau te geven aan iemand anders! Ze zijn verkrijgbaar vanaf €20 en hebben een vrolijk, roze design. Zo kun je iemand zelf hun perfecte cadeau laten uitkiezen.

Betaalmethodes Wish
Via: Wish.com

Vond je dit leuk om te lezen?

Op Chinafans.nl laten we je graag de leukste Chinese webshops zien. We geven je tips en tricks, leggen uit hoe lastige onderdelen werken en houden je op de hoogte van het beste aanbod van deze winkels. Blijf onze website daarom in de gaten houden, zodat je niets mist!

Misschien ook leuk voor jou: Wish invoerrechten en BTW 2021: de enige guide met alle antwoorden.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer