Zaful contact: zo bereik je de klantenservice het beste

Wil jij de klantenservice van Zaful spreken? Dat kan! Op deze pagina geven we je de ins en outs, zodat je zo snel mogelijk met Zaful contact hebt. Succes!

Zaful contact

Zaful is een leuke webshop met allerlei mooie kleding. Maar wat als jouw bestelling niet naar behoren is, of je andere problemen hebt? Het is altijd fijn om iemand van het bedrijf te spreken, daarom zetten we op een rij hoe je contact kan opnemen met de Zaful klantenservice:

  • FAQ pagina
  • Vragenformulier via de website
  • Bellen
  • Live-chat
  • Social media

Over het algemeen werkt de klantenservice van Zaful snel en zijn er genoeg mogelijkheden om contact op te nemen. Lees verder voor een korte toelichting en een uitleg per manier waarop je contact kunt opnemen.

Engelse klantenservice

Zaful biedt haar klantenservice in 9 talen aan. Hier zit Nederlands niet tussen, waardoor jouw contact met de klantenservice enkel in het Engels zal zijn. Bereidt je hier dus op voor als je Engels wat moeilijker vindt.

De website van Zaful is overigens ook niet in het Nederlands te vinden. Dit is een puntje waar Zaful volgens ons nog in mag verbeteren! De website is in 11 verschillende talen te bezoeken waaronder Spaans, Duits en Frans. Dus als je een van deze talen onder de knie hebt, kun je ook naar deze websites van Zaful gaan om te shoppen, anders zal je het met de Engelse pagina moeten doen.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

FAQ pagina

Als allereerste optie is de FAQ pagina van Zaful erg handig. Het is een interactieve FAQ pagina, waarbij je aangeeft in welke categorieën jouw vraag zit. Door steeds een keuze te maken tussen verschillende opties, kom je snel bij jouw vraag. Zo hoef je dus niet een hele FAQ pagina te lezen, wat bij andere webshops soms wel het geval is. Handig!

Onderaan deze FAQ pagina krijg je een advies over jouw situatie. Dit is een automatisch advies gebaseerd op de keuzes die je hebt gemaakt. Je kunt vier adviezen krijgen: neemt contact op via Facebook Messenger, stuur een vraag via de website, gebruik de Live-chat op de website of bel naar de klantenservice.

Het advies aan het eind van de FAQ pagina vinden wij zelf erg fijn, doordat je direct weet wat je het beste kunt doen!

Zaful telefoonnummer

Zaful heeft een telefonische klantenservice waar je terecht kunt met al je vragen. Handig om te weten: ook de telefonische klantenservice van Zaful is alleen in het Engels. Bereid je dus voor om je vragen in het Engels te stellen!

Het telefoonnummer van de klantenservice van Zaful is: +(001)-360-824-5022.

Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zondag tussen 05:00 en 14:00. Dit lijken rare tijden, dit komt door het tijdverschil met de vestiging van de klantenservice in Amerika. Zorg dus dat je op tijd op de dag belt! Wanneer je vanuit de Verenigde Staten of Canada zou bellen, gebruik je een ander telefoonnummer: +(1) 360-824-5022.

Zaful email

Het is helaas niet mogelijk om met Zaful email contact te hebben. Ook geeft de website niet aan waarom dit is. Je kunt dus beter een andere manier kiezen om de klantenservice te bereiken.

Je kunt ook een vraag stellen op de website van Zaful. Deze manier om contact op te nemen lijkt het meeste op mailen. Lees hieronder verder voor meer informatie hierover!

Vragenformulier

Wanneer je een vraag hebt voor Zaful, kun je deze op de website achterlaten in een vragenformulier. Dit doe je door bij de FAQ pagina onderaan te kiezen voor ”Submit a Ticket”. Je wordt dan doorgestuurd naar een andere pagina waar je jouw vraag kunt beschrijven.

Zaful contact email
Via: Zaful.com.

Op deze nieuwe pagina geef je zoveel mogelijk informatie over je vraag en jouw bestelling. Je geeft bijvoorbeeld het nummer van je bestelling mee, zodat ze direct mee kunnen kijken over welke bestelling het gaat.

Ook maak je een selectie van het soort vraag en kun je bestanden zoals foto’s toevoegen. Daarnaast moet je jouw voor- en achternaam opgeven (en natuurlijk bewijzen dat je geen robot bent). Type jouw vraag en stuur hem op, hopelijk krijg je snel antwoord van Zaful!

Zaful contact
Via: Zaful.com.

Zaful chat

Op de website van Zaful vind je ook een live-chat functie waarmee je in het Engels geholpen wordt. De live-chat werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week. We hebben deze chat getest, waarbij we binnen 2 minuten antwoord kregen en binnen 4 minuten volledig geholpen waren. De live chat werkt dus makkelijk en snel!

Zaful chat contact
Live chat via: Zaful.com.

Contact via social media

Zaful zit ook op social media, ook hier bieden ze klantenservice aan. Ze zijn te vinden op Instagram, Facebook en Twitter en doen hun best om antwoord te geven op al je vragen via deze kanalen. Het enige verschil met de live-chat op de website is dus het medium dat je gebruikt! Kies daarom vooral het platform dat voor jou het beste werkt.

Zaful raadt zelf Facebook Messenger aan voor contact met de klantenservice, dus als je geen voorkeur hebt voor een social media platform, raden we deze aan voor de snelste reacties. Mocht het hier toch lang duren voordat je antwoord krijgt, kun je altijd nog een van de andere mogelijkheden voor contact gebruiken.

Heb je gevonden wat je zocht?

We nemen je graag mee in het aanbod van allerlei toffe Chinese Winkels zoals Zaful, Wish, SHEIN of AliExpress. Houdt onze website in de gaten voor de beste tips, tricks en uitleg over moeilijke onderdelen. Zo blijft online shoppen leuk!

Misschien ook interessant voor jou: SHEIN jurken: 10 tips voor de mooiste jurken.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer