De 8 beste draadloze oordopjes op AliExpress (2021)

De zoektocht naar de beste draadloze oordopjes kan soms een flinke uitdaging zijn. Er zijn namelijk zoveel opties. Natuurlijk is het ook niet zo moeilijk om goede Sony of JBL oordopjes te vinden, maar niemand betaalt graag 200 euro voor oordopjes. Wij zetten hier daarom de 8 beste draadloze oordopjes op AliExpress op een rij, met prijzen van ca. 5 tot 45 euro.

Wat zijn True Wireless (TWS) oordopjes?

De overstap naar Bluetooth oordopjes is al een lange tijd geleden gemaakt. Maar voor sommigen voldeden ook deze oordopjes nog niet. Het draadje wat de oortjes met elkaar verbond verstoorde bijvoorbeeld het geluid of bleef steeds ergens achter hangen. Op dat moment werden de True Wirelss (TWS) oordopjes gecreëerd.

True Wireless oordopjes zijn oordopjes waar echt helemaal geen draad in verwerkt zit. De oortjes zitten dus niet aan elkaar vast door middel van een touwtje, maar moeten los in een opbergcase gestopt worden.

Die opbergcase zorgt ervoor dat de oortjes los van elkaar worden opgeladen, maar ook dat je de oordopjes niet zo snel kwijtraakt. Het voordeel van de oordopjes mag duidelijk zijn. Je kunt ze (vaak) los van elkaar gebruiken, je draden raken nooit in de war en je kunt ze eenvoudig opbergen in een case die de oortjes automatisch weer oplaadt.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Lees ook: Dit zijn de beste nep Airpods van 2021 op AliExpress

Hoe kies je de beste draadloze oordopjes?

Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen van zijn oortjes. Waar de ene persoon op zoek is naar de beste oordopjes om mee te sporten, ben jij misschien wel op zoek naar de goedkoopste oordopjes.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met oortjes die uitblinken in verschillende gebieden. Oortjes met een grote batterijcapaciteit, of oortjes die een waterdichte coating hebben tegen zweet.

Je leest hier alles over de 8 beste draadloze oordopjes op AliExpress, gebaseerd op het merk, de kwaliteit en reviews van tevreden gebruikers.

Het beste van alles?

Alle oordopjes in dit artikel zijn onder de 50 euro. Koop je ze tijdens een sale zoals Singles Day of Black Friday, of één van de vele andere sales op AliExpress, dan kan je soms nog iets meer korting krijgen.

De 8 beste draadloze oordopjes op AliExpress

Hieronder zie je een opsomming met wat volgens onze de beste draadloze oordopjes op AliExpress zijn op dit moment. De volgorde van de lijst zegt niets over de kwaliteit van ieder setje oortjes, omdat ieder van de volgende oordopjes op een ander gebied uitblinkt.

Wel zijn alle oordopjes door minimaal enkele duizenden gebruikers beoordeeld met tenminste 4,3/5 sterren.

Dit zijn de 7 beste draadloze oordopjes op AliExpress die je in 2021 kunt kopen. Uiteraard blijft de markt met Bluetooth oordopjes zich ontwikkelen. Daarom zullen we dit artikel regelmatig updaten om ervoor te zorgen dat jij altijd met de meest populaire en best beoordeelde oordopjes rondloopt.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer