Mondkapjes op AliExpress kopen: tips & 4 voorbeelden

De Corona uitbraak deed de verkoop van mondkapjes explosief stijgen. Niet vreemd, want iedereen wil zich zo goed mogelijk weren tegen het virus. Wil jij mondkapjes op AliExpress kopen? Dan geef ik enkele tips en voorbeelden van mondkapjes.

Beste kwaliteit

Tcare PM mondmasker

Laagste prijs

Wegwerp gezichtsmasker

Meest unieke

Mondkapjes met printje

[toc]

Superdeals van deze week

GOEDE AANBIEDINGEN BESCHIKBAAR

Extra kortingen
Veel producten afgerpijsd
Tijdelijk beschikbaar

Moet je mondkapjes op AliExpress kopen?

Laten we direct met de deur in huis vallen. Mondkapjes op AliExpress gaan lang niet altijd beschermen tegen een virus. Waarom? Omdat virusdeeltjes één van de kleinste deeltjes zijn die er bestaan.

Daarom zijn alleen de beste mondkapjes in staat om virussen grotendeels te weren. Die mondkapjes worden voorzien van een label, namelijk FFP 1 tot en met FFP 3. Hoewel over FFP 1 met zekerheid gesteld kan worden dat het niet werkt tegen virusdeeltjes, zijn FFP 2 en FFP 3 nog onder discussie. Er zijn zelfs experts die beweren dat mondkapjes helemaal geen zin hebben.

Moet je dan wel mondmaskers op AliExpress kopen?

Dat is natuurlijk helemaal aan jou. De mondmaskers die je op AliExpress kunt kopen zijn vaak niet voorzien van de certificering zoals wij die kennen in Nederland. Koop je een masker om 100% veilig te zijn? Ga dan naar een gerenommeerde speciaalzaak in Nederland en investeer in goede mondkapjes.

Zoek je materiaal dat een bepaalde mate van bescherming geeft, en is een vermindering van een besmettingsrisico al genoeg voor jou? Dan kan een mondkapje van AliExpress ook voldoende zijn.


4 goede opties voor mondkapjes op AliExpress

Medische mondkapjes kopen is vrijwel onmogelijk via AliExpress. De leveranciers daarvan leveren voornamelijk direct aan medische professionals, zoals ziekenhuizen, praktijken en universiteiten. Toch zijn er op AliExpress mondmaskers te vinden waarmee je in ieder geval een deel van het risico op een virusbesmetting beperkt. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

  Beste kwaliteit

Ben je op zoek naar een mondkapje die zoveel mogelijk risico afdekt? Deze mondkapjes zijn voorzien van wel 5 lagen, waardoor bacteriën en virussen zo goed mogelijk worden tegengehouden. Met de mondmaskers ontvang je ook losse filters om de lucht extra schoon te houden.

Eigenschappen

Is schappelijk geprijsd

50.000+ keer besteld

Geleverd met extra filters

Bestaat uit meerdere lagen

 Laagste prijs

Ben je op zoek naar grote verpakkingen met mondkapjes op AliExpress? Deze wegwerp mondkapjes zijn erg goedkoop en je kan er tot wel 100 per stuk in één verpakking krijgen. Zo kun je altijd een schoon mondmasker gebruiken.

Eigenschappen

Grootverpakking mogelijk

Laag geprijsd

Bestaat uit drie lagen

Aluminium/plastic neus strips

 Unieke koop

Mondkapjes dienen een doel om risico’s te vermijden. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze er ook niet leuk uit kunnen zien. Vooral voor kinderen van 8 jaar en ouder zijn dit soort printjes een stuk leuker dan mondmaskers die aan de tandarts of een ziekenhuis doen denken.

Eigenschappen

Meerdere printjes mogelijk

Per stuk te bestellen

Betrekkelijk snel geleverd

Leuk voor kinderen van 8+

Jongere kinderen lopen liever met een gezellig mondmasker op dan met een saaie witte of blauwe. Met deze mondmaskers voor kinderen is het een stuk makkelijk om ook je kinderen te motiveren om hun mondkapje op te zetten.

Eigenschappen

Voor kleinere kinderen

Per stuk te bestellen

Aan te passen elastiekjes

Geleverd met extra filters

Mondkapjes en mondmaskers zijn er in alle soorten en maten te vinden op AliExpress. Let wel op dat je hier waarschijnlijk geen medische gezichtsmaskers vindt die 100% beschermen tegen virussen. Je kunt met de bovenstaande mondkapjes hooguit het risico op infecties verkleinen.

Tags:

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

ChinaFans
Logo