Mondkapjes op AliExpress kopen: tips & 4 voorbeelden

De Corona uitbraak deed de verkoop van mondkapjes explosief stijgen. Niet vreemd, want iedereen wil zich zo goed mogelijk weren tegen het virus. Wil jij mondkapjes op AliExpress kopen? Dan geef ik enkele tips en voorbeelden van mondkapjes.

[toc]

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Moet je mondkapjes op AliExpress kopen?

Laten we direct met de deur in huis vallen. Mondkapjes op AliExpress gaan lang niet altijd beschermen tegen een virus. Waarom? Omdat virusdeeltjes één van de kleinste deeltjes zijn die er bestaan.

Daarom zijn alleen de beste mondkapjes in staat om virussen grotendeels te weren. Die mondkapjes worden voorzien van een label, namelijk FFP 1 tot en met FFP 3. Hoewel over FFP 1 met zekerheid gesteld kan worden dat het niet werkt tegen virusdeeltjes, zijn FFP 2 en FFP 3 nog onder discussie. Er zijn zelfs experts die beweren dat mondkapjes helemaal geen zin hebben.

Moet je dan wel mondmaskers op AliExpress kopen?

Dat is natuurlijk helemaal aan jou. De mondmaskers die je op AliExpress kunt kopen zijn vaak niet voorzien van de certificering zoals wij die kennen in Nederland. Koop je een masker om 100% veilig te zijn? Ga dan naar een gerenommeerde speciaalzaak in Nederland en investeer in goede mondkapjes.

Zoek je materiaal dat een bepaalde mate van bescherming geeft, en is een vermindering van een besmettingsrisico al genoeg voor jou? Dan kan een mondkapje van AliExpress ook voldoende zijn.


4 goede opties voor mondkapjes op AliExpress

Medische mondkapjes kopen is vrijwel onmogelijk via AliExpress. De leveranciers daarvan leveren voornamelijk direct aan medische professionals, zoals ziekenhuizen, praktijken en universiteiten. Toch zijn er op AliExpress mondmaskers te vinden waarmee je in ieder geval een deel van het risico op een virusbesmetting beperkt. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

Mondkapjes en mondmaskers zijn er in alle soorten en maten te vinden op AliExpress. Let wel op dat je hier waarschijnlijk geen medische gezichtsmaskers vindt die 100% beschermen tegen virussen. Je kunt met de bovenstaande mondkapjes hooguit het risico op infecties verkleinen.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer