De 8 beste Bluetooth speakers uit China (2021)

Een goede speaker is onmisbaar. Maar als die speaker altijd aangesloten moet zijn op het stroomnetwerk, mis je een hoop kansen. Muziek bij een picknick, BBQ, stranddagje of fietstocht maken zo’n activiteit toch altijd nét een stukje leuker. Wij vertellen je hier daarom alles over de 8 beste Bluetooth speakers uit China.

Bluetooth speaker uit China kopen; hier moet je op letten

Een Bluetooth speaker kopen in China gaat iets anders in zijn werk dan wanneer je in Nederland naar een elektronicawinkel gaat. Daar heb je de kans om het product te testen en hoor je het geluid. Vervolgens besluit je om het apparaat wel of niet te kopen. De meeste Bluetooth speakers op AliExpress zijn alleen niet in Nederland – of zelfs Europa te koop. Daarom moet je op een aantal zaken letten. Want wat speelt er allemaal een rol bij het kiezen van een geschikte Bluetooth speaker?

  • Het aantal Watt van een speaker. Dit vermogen bepaalt hoe hard je de speaker kunt zetten.
  • De grootte van de ingebouwde batterij.
  • Waterdichtheid. Altijd handig voor bij het zwembad of in een regenbui.
  • Het aantal reviews en bestellingen. Iedere speaker zou tenminste een beoordeling van 4,5/5 moeten hebben en een paar honderd bestellingen moeten hebben.
  • Het ontwerp. Past de speaker goed in je huis?
  • Het formaat. Sommige Bluetooth speakers zijn groot en log, terwijl anderen in je jaszak passen.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Je kunt dus niet zomaar de eerste de beste Bluetooth speaker uit China halen. Gelukkig hebben wij al een selectie gemaakt van de beste Bluetooth speakers op Aliexpress, die door hun gebruikers als goed tot zeer goed worden ervaren. Het enige wat jij hoeft te doen is kijken welke van de onderstaande speakers het beste past bij jouw wensen en verwachtingen. We hebben de belangrijke informatie over het vermogen, het gewicht en de batterijcapaciteit al voor je in een overzicht gezet.

Lees ook: De 8 beste draadloze oordopjes op AliExpress
Lees ook: BTW & Invoerrechten China

De 8 beste Bluetooth speakers op AliExpress

Laten we beginnen met de lijst. We zetten alle speakers in een willekeurige volgorde, omdat iedere speaker ergens anders goed in is. Welke speaker voor jouw situatie het beste is, hangt volledig af van je eigen voorkeur, want alle gebruikers van de onderstaande speakers zijn zeer tevreden.

Zoals je ziet zijn er zelfs in dit lijstje met beste Bluetooth speakers uit China nog grote onderlinge verschillen. Vooral op het gebied van het vermogen liggen de verschillen ver uiteen. De ene speaker heeft ‘slechts’ 6W vermogen terwijl de ander maar liefst 40W vermogen heeft. Uiteraard hangt het helemaal van jouw voorkeur af welke speaker uiteindelijk echt de allerbeste is.

Voor op reis wil je namelijk geen grote speaker van ruim één kilo, maar voor een pool party kun je geen 6W speaker gebruiken omdat het geluid daarvan te zwak is. Kijk dus vooral goed naar het maximale vermogen van een speaker, omdat dat voor een zeer groot deel het plezier met de speaker gaat bepalen.

Ben je op zoek naar een exemplaar om in Nederland te kopen, check dan dit lijstje voor de beste Bluetooth speaker.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer