Fidget Toys op AliExpress: de beste pop it fidgets en 3 andere leuke toys

Voor alle mensen die niet van stilzitten houden: Fidget toys op AliExpress zijn je redding. De nieuwste rage hierin zijn pop-it fidgets. Deze siliconen vormen met rondjes kun je indrukken om zo iets met je handen te kunnen doen. Op AliExpress zijn ook enorm veel soorten fidget toys te vinden, waaronder de pop it. We laten je graag de leukste producten zien op de Chinese website!

Wat zijn fidget toys?

Een fidget toy is speelgoed dat bedoeld is om mee te friemelen, draaien of poppen. Het zijn vaak kleine voorwerpen die je in je hand kunt vasthouden en dan makkelijk kunt bewegen.

Deze fidgets zijn erg populair: eerst was er de rage van fidget spinners, inmiddels hebben pop-it-fidgets het overgenomen. Het is niet gek dat het vooral onder kids zo aanslaat: kinderen vinden het vaak moeilijk om een hele dag stil te blijven zitten, bijvoorbeeld op school of thuis tijdens een online les. Dankzij dit speelgoed kunnen je handen wat simpels doen, waardoor je zelf beter kunt concentreren.

Het is trouwens niet alleen geschikt voor kinderen: ook tieners of (jong)volwassenen kunnen de fidgets goed gebruiken. Stilzitten kan namelijk voor iedereen lastig zijn, niet alleen voor kinderen! Met een leuke fidget toy blijf je gefocust op je werk en kun je tussendoor wat ontspannen.

5 x de leukste fidget toys op AliExpress

Scroll snel verder voor het leukste friemelspeelgoed wat de Chinese site te bieden heeft. Al deze Fidget toys zijn onder de 5 euro, waardoor het leuke cadeautjes zijn voor anderen (of natuurlijk gewoon voor jezelf).

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Waar koop je fidget toys?

Op AliExpress natuurlijk! Je kunt ook in Nederlandse (online) winkels terecht voor het speelgoed, dit is vaak wel iets duurder. Op AliExpress heb je al goedkope fidget toys voor 1 tot 2 euro, in Nederlandse winkels betaal je hier al snel 5 euro voor.

Wanneer je de fidgets in een Nederlandse webshop koopt, zul je er vaak ook meerdere tegelijkertijd moeten kopen. Dit doen de webshops omdat het kleine producten zijn met relatief weinig opbrengsten maar dure verzendkosten. Op AliExpress kun je wél gewoon het aantal producten bestellen dat je graag wilt. Daarom raden wij als ChinaFans natuurlijk de Chinese website aan.

Waar komt de trend vandaan?

Friemelspeelgoed is al langere tijd bekend en eerder al een rage geweest. Dit was toen met fidget spinners, waar je vrijwel ieder kind mee rond zag lopen. De pop it fidgets zijn bekend geworden dankzij TikTok. Hier zijn veel filmpjes van geplaatst, waardoor kinderen het product dus veel langs zagen komen.

De pop it fidget heeft wat weg van bubbeltjes plastic indrukken, iets wat veel kinderen en volwassenen ook erg leuk vinden. Het idee komt dan waarschijnlijk ook hier vandaan.

Soorten fidget toys

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten van dit speelgoed. Ieder speelgoed waar je iets aan kunt klikken, draaien, indrukken of friemelen telt namelijk mee! De meeste soorten spreken voor zich, maar sommigen kunnen wel wat extra uitleg gebruiken. We lichten de meest voorkomende twee soorten hieronder kort toe.

Pop it fidget

De pop it fidget is natuurlijk de aanleiding voor dit artikel: het speelgoed is enorm populair. Deze soort fidget is een siliconen vorm met bolletjes die je kunt indrukken van beide kanten. Deze soort wordt ook wel eens de simple dimple genoemd.

De vormen zijn ecologisch, wasbaar en ook nog eens niet giftig. Dit maakt ze erg geschikt voor kinderspeelgoed. Je kunt ze normaal gebruiken, maar er zijn ook verschillende spelletjes mee bedacht. Omstebeurt alle bolletjes indrukken en kijken wie het snelste is, bijvoorbeeld.

Let wel op: de producten op AliExpress zijn niet altijd gemaakt volgens de standaarden die jouw eigen land hanteert. Houd er rekening mee dat de veiligheid niet altijd gewaarborgd is geweest.

Stress cubes

Stress cubes zijn kubussen waarbij iedere zijkant een andere friemel toy heeft. Je kunt daardoor met één speelgoed verschillende dingen doen: draaien, klikken, drukken etc. Ze zijn meestal erg compact van formaat en kunnen dus makkelijk meegenomen worden.

Vond je dit interessant?

We nemen je graag mee in het aanbod van AliExpress, om je zo de mooiste of leukste producten te laten zien! Daarnaast geven we tips bij het kiezen van de beste producten. Naast leuke fidget toys hebben we blogs geschreven over erg veel verschillende producten. Zo kun jij mooie deals scoren op de Chinese website!

Misschien ook interessant voor jou: emotie octopus op AliExpress.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer