Emotie octopus kopen: de 5 liefste omkeerbare knuffels voor jou

De emotie octopus knuffel is een trend op platformen zoals Instagram en TikTok. Deze knuffel is schattig, zacht en maakt emoties uiten makkelijker. Op deze pagina vind je alles over deze knuffel en de 5 leukste opties op AliExpress.

De omkeerbare octopus knuffel: wat is het?

De emotie octopus is een knuffel die je kunt omkeren. De octopus knuffel is boos en blij aan twee verschillende kanten. Je kunt dus zelf kiezen welke kant je wilt laten zien.

De omkeerbare octopus maakt het makkelijker om over je emoties te praten. Door de octopus blij of boos te maken, kun je aan je omgeving laten zien hoe je je voelt zonder dat je hier woorden voor hoeft te gebruiken. Dit werkt voor kinderen, maar ook zeker voor (jong)volwassenen kan dit een leuke en non-verbale manier zijn om over lastige dingen te praten.

Daarnaast is de boos-blij octopus natuurlijk populair doordat hij er zo schattig uit ziet. Het is dan ook zeker te gebruiken als decoratie in je kamer, of om als cadeau te geven. Hij is bijvoorbeeld erg populair rond valentijnsdag.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Waar kun je deze octopus kopen?

De omdraaibare octopus ging viraal op onder andere TikTok en Instagram. Binnen enkele dagen was dit product 500,000 keer gekocht op Amazon, waarmee het de nummer 1 positie van meest verkochte items binnen de ‘Toys & Games’ categorie werd.

Ook op AliExpress loopt de knuffel met emoties storm. Opvallend is dat de prijs op AliExpress bij deze knuffels een stuk lager ligt dan op Amazon. Op Amazon vind je een exemplaar gemiddeld tussen de 5 en 15 euro, op AliExpress ben je al voor minder dan 5 euro voorzien. De producten zijn vergelijkbaar op beide websites, het prijsverschil is te verklaren door kleinere bedrijven als aanbieders of bedrijven die als doorverkoper werken.

Daarom raden wij aan om de omkeerbare knuffel op AliExpress te kopen!

Lees ook: producten van AliExpress doorverkopen en geld verdienen

5 keer de liefste omkeerbare knuffels op AliExpress

Hieronder vind je onze selectie voor de leukste omdraaibare knuffels. Hopelijk vind je hier een tof exemplaar tussen!

Hier moet je op letten bij het kopen van een emotie knuffel:

De volgende onderdelen zijn in ieder geval belangrijk voor je aankoop:

  • Grootte van de knuffel.
    De grootte van de knuffel is meestal ongeveer 10 bij 20 cm. Er zijn ook grotere en kleinere octopussen te koop, let daarmee op. Bekijk altijd de maat van het product dat je wilt kopen, zo voorkom je verrassingen.
  • Opdruk die je graag wilt.
    Er zijn erg veel verschillende octopussen of andere dieren verkrijgbaar met allemaal een ander patroontje of opdruk. Je kunt hierin dus een keuze maken naar je eigen smaak. Ook verschillen de emoties op de knuffels, in de meeste gevallen is het een boos-blij octopus maar je kunt ook bijvoorbeeld verdrietig, bang of rustig kiezen. Bedenk daarom welke opdruk je graag wilt.

Vond je dit interessant?

We nemen je graag mee in het grote aanbod van AliExpress. Op deze pagina heb je meer informatie gelezen over de octopus knuffel die omkeerbaar is en heb je de 5 leukste opties van de Chinese winkel gezien.

Misschien ook interessant voor jou: Kussens op AliExpress kopen.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer