Dyson Airwrap op AliExpress: alles wat je moet weten + 3 alternatieven

Op zoek naar een Dyson Airwrap op AliExpress? Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie. Ook geven we een aantal goede alternatieven, zodat je makkelijker kunt kiezen welk exemplaar bij jou past!

Waarom de Dyson Airwrap?

De Dyson Airwrap is een alleskunner als het gaat over je haar stylen. Krul en föhn je haar tegelijkertijd voor de mooiste looks. Bijzonder aan de airwrap is dat deze dus een krultang combineert met een föhn, met een maximum temperatuur van 150 °C.

Andere krultangen zijn vrijwel altijd met hoge temperaturen (denk aan 400 °C tot 500 °C). Dit kan je haar beschadigen. Geen wonder dat de stylingstool zo populair is.

Een van de nadelen van de tool is de prijs: hij is erg duur (rond de 500 euro).

Op AliExpress kun je gelukkig ook een Dyson Airwrap alternatief vinden. Dit zijn stylingtools van een ander merk, die op een vergelijkbare manier te werk gaan. En vaak zijn deze vriendelijker voor de portemonnee!

Hoe werkt de Dyson Airwrap?

Naast de gecontroleerde warmte is er ook een krachtige luchtstroom. Deze luchtstroom zorgt ervoor dat jouw haar automatisch rondom de tang draait. Dit noemen ze het ”Coanda Effect”.

Daarnaast zijn er nog verschillende opzetstukken, bijvoorbeeld borstels die je haar extra glad maken of een borstel die jouw volume een extra boost geeft. Resultaat: allerlei manieren om je haar te stylen.

Tip: de tool is met name geschikt voor lang haar. Verder is het geschikt voor ieder haartype!

Dyson Airwrap op AliExpress alternatief
Via: WUS op AliExpress.com

Dyson Airwrap op AliExpress

Let op: de echte Dyson Airwrap wordt niet op AliExpress verkocht. Wanneer je dit product op AliExpress tegenkomt, is het waarschijnlijk een neppe. Een namaakvariant, dus!

Wel kun je een goed Dyson Airwrap alternatief vinden op AliExpress. Deze werken dan bijvoorbeeld met een vergelijkbare techniek, waardoor er geen hoge temperaturen worden gebruikt en je ook het Coanda effect hebt.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Zo’n Dyson dupe op AliExpress is vaak vele malen goedkoper dan het origineel. Waar de airwrap van Dyson 500 euro kost, kun je op AliExpress al voor 20 of 50 euro een vergelijkbaar model kopen.

Gebruikt de Dyson Airwrap warmte?

Ja, de Dyson Airwrap werkt met gecontroleerde warmte. Er worden geen hoge (schadelijke) temperaturen gebruikt: de temperatuur blijft altijd onder de 150 °C. Dit zorgt voor minder kans op schade aan je haar.

Ter vergelijking: normale föhns hebben al snel temperaturen tussen de 400 °C en 500 °C. Dat scheelt dus nogal veel!

Tip: ook zonder hoge temperaturen raden we aan om een heat protection spray te gebruiken. Dit is een spray die je haar een extra beschermlaagje geeft.

Effecten airwrap curling iron
Via: AliExpress.com

Dyson accessoires

Het is ook mogelijk om accessoires voor de Dyson Airwrap te kopen, bijvoorbeeld wanneer je de stylingtool zelf al hebt. Met nieuwe accessoires kun je weer net andere haarstijlen creëren. Hieronder een voorbeeld van zo’n accessoire!

Het opzetstuk maakt je haar extra glad. Deze accessoire is te gebruiken op droog haar, terwijl de andere opzetstukken van Dyson vooral geschikt zijn voor vochtig haar.

Let op: de accessoires zijn niet van het merk Dyson. Ze zijn gemaakt door andere merken, maar wel specifiek voor de Dyson Airwrap. Dit betekent dat ze goed te gebruiken zijn op de stylingtool.

Dyson dupe AliExpress

Graag staan we nog even stil bij de namaakversies van de Dyson Airwraps op AliExpress. Wanneer je producten van het merk Dyson op AliExpress staat, moet je opletten. Dit merk wordt namelijk niet door de oorspronkelijke verkoper op AliExpress verkocht.

Het gaat dan dus om een nepproduct. Dit is risicovol: het is verboden om namaakproducten te verkopen. De fout ligt dus bij de verkoper, maar als jij dit product koopt is er óók een risico.

Mocht het pakketje bij de douane onderschept worden, dan kunnen ze het product innemen. Dat betekent dat jij je geld kwijt bent en mogelijk een brief krijgt met het verzoek om een schadevergoeding te betalen voor het kopen van een nep merk. Zonde! Kies daarom niet voor het merk Dyson Airwrap op AliExpress, maar kies voor een ander merk.

Mogelijkheden van een Dyson airwrap dupe

Het leuke aan de airwrap is dat er enorm veel mogelijkheden zijn voor je haar. Met verschillende opzetstukken maak je weer net andere krullen in je haar. Dit betekent dat je veel stijlen kunt uitproberen, en kunt zien wat er bij je past.

Tip: verschillende modellen leveren al veel accessoires mee bij de aanschaf van het apparaat. Dan kun je dus direct aan de slag! Zoek daarvoor bijvoorbeeld naar ”Dyson Airwrap complete AliExpress”.

Pluk voor pluk

De airwrap methode werkt erg goed, maar heeft ook een nadeel: je krult je haar per plukje. Dit betekent dat het erg lang kan duren voordat je heel je haar gekruld hebt.

Op zich is dit niet erg verschillend vergeleken met een normale krultang. Wel kun je bij een normale krultang vaak iets grotere plukken gebruiken.

Maar: geduld is een schone zaak. Wij vinden dat je de mooiste krullen krijgt van een airwrap methode!

Dyson Airwrap op AliExpress
Via: AliExpress.com

It’s a wrap!

Dat waren al onze tips en tricks rondom een alternatief voor Dyson Airwrap op AliExpress. Hopelijk heeft het je geholpen en heb je binnenkort de mooiste krullen in je haar zitten.

Misschien ook interessant voor jou: Polaroid camera’s op AliExpress: tips en goedkope opties.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer