i500 TWS oordopjes: review, info & prijzen

Wil je de i500 tws oordopjes kopen? Goede keus. Deze AirPods alternatieven zijn voor hun prijs bijzonder interessant! Wil je meer weten over de oordopjes? Ik vertel je alles wat je moeten weten over de i500’s.

i500 TWS BESTE KEUZE

Populaire oortjes
Verkrijgbaar in wit en zwart
Betaalbaar

i500 TWS headphones

Kijk je naar de meest populaire AirPods alternatieven, dan zijn de i500 TWS oordopjes één van de meest populaire opties. Niet zo vreemd, want voor een bedrag onder de 20 euro krijg je behoorlijk wat kwaliteit terug. Veel meer dan bij goedkopere TWS oordopjes van een tientje of nog minder. Maar wat kun je precies verwachten van de oordopjes? Ik geef je een korte samenvatting.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

De i500 headphones

Laten we beginnen met de eigenschappen van de oortjes. Het eerste wat dan opvalt is de gelijkenis met de Apple AirPods. Sterker nog, ze zijn 1:1 hetzelfde als het om uiterlijk gaat. Wil je goedkope AirPods alternatieven kopen, dan zit je hier dus helemaal goed. Maar welke eigenschappen bieden de headphones nou eigenlijk? Hieronder een korte opsomming:

  • Replica van het origineel
  • Tap control
  • Wireless charging
  • GPS ingebouwd
  • 3,5 uur batterij
  • Automatische pairing
  • Siri ondersteuning
  • Bluetooth 5.0

Wat betreft specificaties zit je dus helemaal goed met de i500 headphones. Helaas zijn er veel verkopers op AliExpress die zien dat de i500 zo populair zijn en bestaan er dus enkele neppe stores met neppe reviews. Ik heb een verkoper gevonden die wel betrouwbare reviews met foto’s heeft, via de button hierboven, maar voel je vrij om zelf een andere verkoper te kiezen die er betrouwbaar uitziet.

Soms kan je tijdens een sale zoals Singles Day overhaast beslissingen maken, en uiteindelijk een oud model krijgen. Let daarom altijd goed op welke versie je bestelt! De chip in de oortjes is vaak een goede indicatie om te zien welke generatie oordopjes het is.

i500 TWS review

Wat kosten de i500 TWS headphones?

Ben je gewend om de prijzen van de originele AirPods te zien, dan sla je bijna stijl achterover wanneer je de i500 TWS ziet. Voor zo’n 20 tot 25 euro koop je namelijk al een paar. Je krijgt daar dus prima oordopjes voor terug, die volgens veel gebruikers verrassend goed zijn. Er zijn ook gebruikers die de originele AirPods hebben, en de i500 TWS headphones behoorlijk dicht in de buurt vinden komen. Voor 20-25 euro is dat natuurlijk al snel het proberen waard.

i500 review

Op veler verzoek van andere China fans, hebben wij de i500 oordopjes besteld. Vervolgens hebben we de dopjes zelf getest. Hieronder onze bevindingen van deze goedkope AirPods alternatieven.

Design & Pasvorm

De i500 TWS oordopjes lijken bijzonder veel op de echte AirPods. Van het hoesje tot aan de oortjes lijkt het design er sprekend op. Wij hebben voor onze review de zwarte i500 TWS oortjes gekocht, maar er zijn ook witte en soms zelfs ook nog andere kleuren mogelijk. Je kunt dus zelf bepalen met welke kleur jij het liefst gezien wordt.

Geluid

Wat kun je verwachten van oordopjes die maar 20 euro kosten? Normaal gesproken niet zoveel. Toch zijn de i500 oordopjes bijzonder goed voor de prijs. Moet je een hoogstaande kwaliteit verwachten waarbij je ieder gebruikt detail of instrument in een symfonie kunt horen. Dat niet. Maar de meeste muzieksoorten klinken echt meer dan prima.

Ik heb zelf een equalizer op mijn telefoon staan, waarmee je ook Bluetooth oordopjes kunt instellen. Daarmee is het mogelijk om de bass iets meer naar voren te halen, zonder dat er teveel van het andere geluid verstoord wordt.

i500 TWS oordopjes review

Bellen

Voor deze review hebben we een telefoongesprek gevoerd van 30 minuten. Tijdens dit gesprek is het geluid geen enkele keer weggevallen. Ik kon de andere persoon de gehele tijd goed horen. Ik was ook goed hoorbaar aan de andere kant van de lijn. Wel gaf de persoon aan de andere kant van de lijn aan dat ik soms robotachtig klonk voor enkele seconden. Of dit aan de oordopjes ligt of aan de verbinding is niet duidelijk.

Wel of niet kopen?

Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben over deze i500 TWS oordopjes. Wanneer je op zoek bent naar oordopjes van redelijke kwaliteit, dan zou ik er zeker voor kiezen. De bouwkwaliteit lijkt degelijk, de oordopjes vallen goed in de oren en ook het geluid is beter dan je verwacht van oordopjes voor ca. 20 euro.

Lees ook: Dit zijn de beste AirPods alternatieven op AliExpress

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer