6 unieke AirPods hoesjes op AliExpress die je nooit eerder hebt gezien

De AirPods van Apple werken natuurlijk geweldig, maar er mist wel wat in het ontwerp van de oplaadcase. Wat kleur of zelfs een mascotte zou zeker niet misstaan. Daarom zochten wij de leukste AirPods hoesjes op AliExpress voor je op.

[toc]

Verschillende soorten en maten

Hoesjes voor de Apple AirPods vind je op AliExpress in alle soorten en maten. De hoesjes voor de AirPods 1 en AirPods 2 zijn identiek, waardoor je voor die oortjes eenvoudig dezelfde hoesjes kunt kopen. Maar de AirPods Pro hebben een andere vorm en een ander hoesjes. Ik laat je de uniekste hoesjes zien voor de eerste en tweede versie van de AirPods, en als laatst nog een bijzonder hoesje voor de AirPods pro. Zo kan jij binnenkort in stijl over straat met je nieuwe aanwinst.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op


Hoesjes voor AirPods 1 en 2

Ben je op zoek naar hoesjes voor de AirPods 1 of 2, maar wil je niet de hoofdprijs betalen voor een mooi ontwerp? Hieronder zie je de leukste opties, allemaal voor slechts een paar euro.

1. Custom hoesje voor AirPods

Soms wil je nét even iets anders dan wat je op internet kunt kopen. Gelukkig kun je op Aliexpress ook custom AirPods hoesjes maken en kopen, vaak voor nog minder dan 5 euro per hoesje. Je mag dan zelf een hoesje ontwerpen met een logo of een tekst. Is dat geen geweldig idee als cadeautje voor een vriend of vriendin, of misschien wel je geliefde?

Custom-AirPods-hoesje
Via: aliexpress.com

2. Pluche cover voor AirPods

Heb je ooit zulke schattige hoesjes gezien voor oordopjes? Met zo’n cover over je AirPods is het bijna zielig om hem heel de dag in je tas te laten zitten, onder een paar boeken en een flesje water. Maar met dagelijks een paar uurtjes extra muziek luisteren maak je jouw hoesje vast weer een stuk gelukkiger! En voor nog geen 4 euro levert het hoesje jou ook nog eens veel plezier – en bekijks – op.

AirPods-hoesje-AliExpress-pluche
Via: aliexpress.com

3. AirPods hoesjes met marmerprint

Marmer wordt al tientallen jaren gebruikt om huizen een luxe uitstraling te geven. Maar je kunt het nu ook terugvinden in deze AirPods hoesjes. Ondanks dat het natuurlijk geen echt marmer is – we willen natuurlijk niet met een baksteen in onze rugtas rondlopen – ziet het patroontje er wel prachtig uit. Zeker een eye-catcher wanneer jij je AirPods tevoorschijn haalt!

AirPods-hoesje-AliExpress-marmer
Via: aliexpress.com

4. AirPods hoesjes met cartoons

Was jij als kind – of nu nog steeds – een groot fan van allerlei cartoons? Met deze originele en goedkope hoesjes kun jij je AirPods omtoveren in kleurrijke blikvangers waardoor je je AirPods gegarandeerd nooit meer ergens vergeet. Er is van alles wat, dus bestel op AliExpress zelf je eigen Cookie Monster, Donald Duck of Winnie the Pooh hoesjes.

AirPods-hoesje-AliExpress-cartoon
Via: aliexpress.com

5. Doorzichtig AirPods hoesje met logo

Soms heb je geen extreme kleuren of andere extravagante dingen nodig om jezelf te kunnen uiten. Deze hoesjes zijn daar het ideale voorbeeld van. Eén eenvoudige afbeelding, die jouw visie op het leven begrijpt. Zit er een hoesje tussen wat jou samenvat in slechts één afbeeldingen? Er zijn meer dan tien verschillende opties.

Via: AliExpress

6. Leren AirPods Pro hoesje

Heb jij de AirPods Pro in je bezit? Dan mag je daar zeker mee gezien worden. Dit leren hoesje gaat daar dan ook prima voor zorgen. Een bijzonder uiterlijk van leer, met een drukknoop om het geheel een authentieke uitstraling te geven. Wat wil je nog meer?

Bekijk alle Airpods Pro hoesjes op AliExpress

AirPods-hoesje-AliExpress-leer
Via: aliexpress.com

Dat waren ze. Zes unieke cases voor AirPods die je op AliExpress kunt kopen. Heb jij nou zelf ook een bijzonder hoesje om je AirPods heen zitten? Laat het ons weten, dan vullen we deze lijst aan met jouw suggestie!

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer