Zonnebril voor dames én heren kopen op AliExpress: 6 tips en waar moet je op letten?

Zonnestralen zorgen voor een goed humeur maar kunnen schadelijk zijn voor je ogen. Ben je op zoek naar een nieuwe zonnebril? Dan kun je het beste zoeken op AliExpress! Je kunt je ogen beschermen met een zonnebril van AliExpress en zo op een modieuze én budgetvriendelijke manier je ogen beschermen. Benieuwd naar de leukste monturen voor dames en heren die je kunt kopen op AliExpress? Lees dan snel verder!

Zonnebrillen zijn er in verschillende kleuren, maten én monturen. Een zonnebril van AliExpress heeft de functie om je ogen te beschermen maar is natuurlijk ook een mooi mode-accessoire. Want met een mooie zonnebril steel jij zeker de show op een feestje of festival.

Zonnebrillen van AliExpress: voor dames én heren

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe zonnebril voor dames of heren: via AliExpress kun je het erg makkelijk en snel bestellen. En het grootste voordeel? Zonnebrillen via AliExpress zijn super voordelig. Ik geef je 3 voorbeelden van zonnebrillen voor zowel dames als heren die je kunt kopen op AliExpress. Ook geef ik je tips waar je op moet letten of wanneer je een zonnebril op sterkte via AliExpress wilt bestellen.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Een zonnebril van AliExpress beschermt je tegen UV-straling

Een zonnebril heeft als voornaamste functie dat het je ogen moet beschermen tegen de zon. In het licht van de zon zit UV-straling wat schade aan je ogen kan aanbrengen. Wanneer je een zonnebril met UV-filter hebt, ben je beter beschermd tegen UV-straling. Let er dus op wanneer je een zonnebril op AliExpress koopt dat deze je beschermt tegen UV-straling met een UV-filter.

Top 3 zonnebrillen heren

Top 3 monturen dames

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe zonnebril?

Je ogen moeten beschermd worden tegen de schadelijke stralen van de zon maar ook wind of zand in je ogen kan vervelend zijn en kun je voorkomen met een zonnebril. Een mooie én functionele bril om je ogen te beschermen hoeft niet duur te zijn. Daarom is het onze tip om eens naar zonnebrillen via AliExpress te kijken. Wij geven je graag tips en een aantal voorbeelden voor heren zonnebrillen én dames zonnebrillen via AliExpress.

Wat voor soort zonnebrillen kun je kopen op AliExpress?

Zoals je in de voorbeelden ziet zijn er verschillende zonnebrillen verkrijgbaar op AliExpress. Er zijn zonnebrillen met een groot montuur maar ook met een licht, aluminium frame. Vaak zorgt een licht montuur voor meer draagcomfort. Ook is er erg veel verschil in de glazen voor in de brillen. Zo zijn er op AliExpress zonnebrillen verkrijgbaar met polariserende glazen of normale. Ook kun je een zonnebril op sterkte kopen via AliExpress.

Wat zijn polariserende glazen?

De weerkaatsing van zonlicht op een nat of reflecterend oppervlak kan ervoor zorgen dat je voor een moment verblind wordt. Op zo’n moment is het licht zo fel dat jouw ogen dit even niet kunnen verwerken en je eventjes niks kunt zien. Met polariserende glazen wordt deze weerkaatsing van licht gefilterd en zorgt dit ervoor dat je gewoon kunt blijven zien. Dit is ideaal wanneer je in de auto zit en het licht van de zon weerkaatst op het asfalt of wanneer je in een boot vaart en de zon weerspiegelt in het water. Polariserende glazen kunnen ook tijdens wintersport erg fijn zijn. Vooral bij het weerkaatsen van licht in de sneeuw, geven polariserende glazen je meer diepte en comfort tijdens het kijken.

Een (zonne)bril op sterkte via Aliexpress?

Dit zijn allemaal voorbeelden van brillen die niet op sterkte zijn. Wil je wel een bril of zonnebril op sterkte via AliExpress kopen? Ook dat is mogelijk! Je kunt zoeken op “prescription lenses color” om glazen op sterkte te meten. Je sterkte kun je laten opmeten bij de opticien, dit is soms gratis of tegen een kleine vergoeding. Vervolgens kun je je sterkte doorgeven aan de verkoper op AliExpress en kan hij de glazen op maat maken. Wel belangrijk dat je controleert of de glazen in jouw favoriete montuur passen. Zo heb jij heel goedkoop een bril op sterkte! Let er ook op dat je bij voorkeur onder de 22 euro met jouw aankoop blijft, zo heb je minder kans om import- en douane kosten te hoeven betalen. Wil je daar meer over weten? Hier leggen we uit hoe dat zit.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer