Goedkope sportmaterialen voor thuis op AliExpress

Aliexpress sportmateriaal

Is de sportschool te ver weg? Of heb jij geen zin om tussen allemaal zwetende mensen te staan terwijl je je oefeningen doet? Dan ben jij een echte thuis sporter. Speciaal voor jou heb ik een lijstje gemaakt met 6 goedkope fitness materialen die je op AliExpress kunt kopen.

Goedkoop fitnessmateriaal

Loop de eerste de beste sportzaak in en je voelt je portemonnee al smeken om zo snel mogelijk weer naar buiten te lopen. Goedkope sportspullen zijn bijna niet te krijgen. Tenzij je weet waar je moet zoeken. AliExpress is zoals gewoonlijk weer één van de beste plekken waar je kunt kijken. De materialen die je gebruikt om fit te worden zijn vaak erg eenvoudig, waardoor je ook niet zo snel iets verkeerds aanschaft. Hieronder een lijst met producten die jouw lichaam én portemonnee in vorm houden.

Superdeals van deze week

GOEDE AANBIEDINGEN BESCHIKBAAR

Extra kortingen
Veel producten afgerpijsd
Tijdelijk beschikbaar

1. Pilates oefeningen stok met elastieken banden

Pilates is een hele populaire vorm van sport om fit te worden, voornamelijk bij de dames. En dat is logisch. Er zijn heel veel variaties van oefeningen om je hele lichaam in topvorm te krijgen. Met deze stok met elastieken banden kun je vrijwel je hele lichaam trainen. Dat wordt wel een hele goedkope workout.

Via: aliexpress.com

2. Push up plaat met 9 standen

Push ups op de grond zijn natuurlijk helemaal prima. Maar er is een grotere kans op blessures in je pols. Waarom? Omdat je handen een hoek van 90 graden maken ten opzichte van je onderarm. Met deze push up plaat voorkom je die blessure, maar krijg je ook de optie om op 9 verschillende manieren op te drukken. Ideaal, want daarmee train je diverse spiergroepen in je hele lichaam.

Via: aliexpress.com

3. Elastiek weerstandsband

Weerstandselastieken zijn een perfect product om fit mee te worden. Je stelt zelf in hoe zwaar de oefeningen moeten zijn. Ook kun je met de elastieken banden meerdere oefeningen doen om fit te worden. Zo hoef je echt niet altijd naar de sportschool. Het grootste voordeel is misschien wel de prijs. Voor minder dan één maandtermijn in de sportschool kun jij hiermee gewoon helemaal fit worden. Met de extra attributen verandert jouw deur in huis ook direct in een sportschool buddy.

Via: aliexpress.com

4. Goedkope weerstandsbanden

Weerstandsbanden zijn onmisbaar voor een strak onderlichaam. De banden zijn er in verschillende vormen, maten en sterktes. Zo kun je met een set weerstandsbanden zelf bepalen hoe zwaar je training is, en train je eenvoudig ook andere spiergroepen dan alleen je benen en billen.

Via: aliexpress.com

5. Sit up assistent met zuignap

Kom jij niet omhoog als je sit ups doet? Komen alleen je benen maar de lucht in? Dan is het lastig om de oefeningen goed uit te voeren. Dat kan je voorkomen door een sit up hulpmiddel met zuignap te gebruiken. Dan kan je je benen gewoon onder de stang plaatsen. De zuignap houdt je benen op de grond. De ideale manier om je oefeningen correct én voordelig uit te voeren.

Sit up hulpmiddel
Via: aliexpress.com

6. Goedkope optrekstang

Het is één van de meest populaire apparaten om fit mee te worden. Maar een optrekstang goedkoop op de kop tikken, blijkt toch best lastig. Op AliExpress kun je wel voordelig aan je apparatuur komen. Deze optrekstang is in staat om een maximaal gewicht van 200 kilo te dragen, en je hoeft er geen gaten voor te boren. Iedere dag een paar keer optrekken, en binnen een maand is jouw rug zo sterk als die van een buffel.

Via: aliexpress.com

AliExpress staat vol met geweldige apparaten en producten. Sportmaterialen dus uiteraard ook. Met de spullen in dit artikel kun je een full body workout doen, zonder dat je daar veel voor hoeft te betalen. Want al deze spullen bij elkaar kosten minder dan 2 of 3 maanden abonnementsgeld in de gemiddelde sportschool. En hier maak je misschien wel jaren met veel plezier gebruik van. Nu hoef je alleen nog maar de motivatie te vinden om thuis net zo hard aan de slag te gaan als in de sportschool.

Tags:

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

ChinaFans
Logo