Nagellak via AliExpress: waar let je op? Met 5 tips voor jou

Wil je een goede indruk maken? Dan kunnen verzorgde handen en mooi gelakte nagels niet ontbreken. Er zijn op AliExpress ontzettend veel artikelen verkrijgbaar om je nagels mee te verzorgen, lakken, gel nagellak aan te brengen of je kunt ze versieren met nagelstickers. Ik laat je zien of het veilig is om te gebruiken en vertel je wat je moet weten wanneer je nagellak van AliExpress wilt bestellen.

Via AliExpress kunt je producten kopen die vele malen goedkoper zijn dan wanneer je dit in onze Nederlandse winkels zou kopen. Dit is ook zo bij nagellak- en andere producten voor nagels. Het aanbod op AliExpress is ontzettend groot en de prijs ligt veel lager: het is daarom een kleine investering om veel artikelen voor nagels te kopen via AliExpress. Je bespaart een hoop geld wanneer je de producten voor je nagels via AliExpress bestelt.

Nagel-artikelen van AliExpres: (gel) nagellak, nagelstickers en meer

Of je nu op zoek bent naar gel nagellak, gewone nagellak, acryl nagels of nagelstickers via AliExpress: het is allemaal makkelijk (en goedkoop!) te bestellen. Ik vertel je meer over de nagel-artikelen die je allemaal kunt kopen, laat je zien welke producten ik zelf fan van ben én ik laat je zien waar je op moet letten wanneer je nagellak via AliExpress wilt kopen.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Of je nu op zoek bent naar een vrolijke kleur voor je nagels of dat je gel nagellak eens een keertje wilt proberen in plaats van een dure behandeling in een salon: op AliExpress is er alles in alle soorten, maten en kleuren te krijgen. Ik laat je een aantal populaire voorbeelden zien zodat jij beter weet wat de beste artikelen voor je nagels zijn en waar je op moet letten wanneer je nagel-producten via AliExpress wilt kopen.

Is het veilig om nagel-producten via AliExpress te kopen?

Sommige mensen maken zich zorgen of de producten die je voor nagels kunt gebruiken zoals nagellak, gel nagellak en nagel stickers wel veilig zijn wanneer je deze op AliExpress koopt. Dit is logisch want de producten die in China worden gemaakt, hoeven aan niet zulke strenge normen te voloden dan wanneer dit in Nederland of Europa wordt gemaakt. Het is dus belangrijk om goed op te letten welke producten je precies koopt. Wil je hier meer informatie over? Hier schreven we er al eens een artikel over en kun je er meer over lezen.

Wij raden altijd aan om goed naar de verkoper te kijken en de reviews te bekijken. Je kunt de verkoper zien wanneer je een artikel bekijk. Het is handig om na te kijken sinds wanneer de verkoper actief is, of hij al veel producten heeft verkocht en wat de reviews zijn van de producten die hij verkoopt. Wanneer de verkoper een hoge score (95% of meer) heeft van beoordelingen, kun je er vanuit gaan dat dit een betrouwbare verkoper is.

Omdat AliExpress heel veel producten verkoopt, zijn er ook mensen die na aankoop hun review bij het product achter laten. Het is handig om te kijken naar bijvoorbeeld ook de foto’s die mensen openbaar in de review zetten. Zo kun je kijken hoe het product eruit komt te zien en of het de juiste kwaliteit is.

Gebruik het product ook zoals omschreven staat

Het belangrijkste is om de producten veilig te gebruiken. Dit betekent dat je het product gebruikt zoals het ook bedoeld is: volgens de voorschriften van de leverancier. Zo moet sommige gel-nagellak vaak een minuut drogen: let dus op dat je deze tijden ook aanhoudt en hier niet van afwijkt. Lees de stappenplannen hoe je de producten moet gebruiken en wanneer je een allergische reactie of pijn ervaart, stop er dan ook gelijk mee. Veiligheid boven alles!

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer