Nagellak via AliExpress: waar let je op? Met 5 tips voor jou

nagellak aliexpress

Wil je een goede indruk maken? Dan kunnen verzorgde handen en mooi gelakte nagels niet ontbreken. Er zijn op AliExpress ontzettend veel artikelen verkrijgbaar om je nagels mee te verzorgen, lakken, gel nagellak aan te brengen of je kunt ze versieren met nagelstickers. Ik laat je zien of het veilig is om te gebruiken en vertel je wat je moet weten wanneer je nagellak van AliExpress wilt bestellen.

Via AliExpress kunt je producten kopen die vele malen goedkoper zijn dan wanneer je dit in onze Nederlandse winkels zou kopen. Dit is ook zo bij nagellak- en andere producten voor nagels. Het aanbod op AliExpress is ontzettend groot en de prijs ligt veel lager: het is daarom een kleine investering om veel artikelen voor nagels te kopen via AliExpress. Je bespaart een hoop geld wanneer je de producten voor je nagels via AliExpress bestelt.

Combined Shape Created with Sketch.

Beste koop

rosalind gel nagellak

Rosalind Gel Nagellak

Combined Shape Created with Sketch.

Makkelijk in gebruik

marmer nagelstickers aliexpress

Marmer Nagelstickers

Combined Shape Created with Sketch.

Badge tekst

polygel nagels starterskit

Polygel Starterskit

Combined Shape Created with Sketch.

Beste koop

rosalind gel nagellak

Rosalind Gel Nagellak

Combined Shape Created with Sketch.

Makkelijk in gebruik

marmer nagelstickers aliexpress

Marmer Nagelstickers

Combined Shape Created with Sketch.

Badge tekst

polygel nagels starterskit

Polygel Starterskit

Nagel-artikelen van AliExpres: (gel) nagellak, nagelstickers en meer

Of je nu op zoek bent naar gel nagellak, gewone nagellak, acryl nagels of nagelstickers via AliExpress: het is allemaal makkelijk (en goedkoop!) te bestellen. Ik vertel je meer over de nagel-artikelen die je allemaal kunt kopen, laat je zien welke producten ik zelf fan van ben én ik laat je zien waar je op moet letten wanneer je nagellak via AliExpress wilt kopen.

Superdeals van deze week

GOEDE AANBIEDINGEN BESCHIKBAAR

Extra kortingen
Veel producten afgerpijsd
Tijdelijk beschikbaar

Of je nu op zoek bent naar een vrolijke kleur voor je nagels of dat je gel nagellak eens een keertje wilt proberen in plaats van een dure behandeling in een salon: op AliExpress is er alles in alle soorten, maten en kleuren te krijgen. Ik laat je een aantal populaire voorbeelden zien zodat jij beter weet wat de beste artikelen voor je nagels zijn en waar je op moet letten wanneer je nagel-producten via AliExpress wilt kopen.

Beste koop
rosalind gel nagellak

De gel nagellak van het merk Rosalind wordt het best verkocht op AliExpress: en dat is zeker met een goede reden! Er zijn ontzettend veel kleuren verkrijgbaar en de verkoper laat via handige instructiefilmpjes zien hoe je de gel nagellak aanbrengt. 

Bij deze verkoper zijn nog veel meer nagel-producten te koop. Let erop bij het kopen van de gel nagellak dat je hier een base- en topcoat en een UV-lamp bij moet aanschaffen.

De belangrijkste kenmerken

 • Best verkocht
 • Behulpzame verkopers
 • Handig stappenplan
 • Snel in huis

Makkelijk in gebruik
2

Marmer Nagelstickers

Makkelijk in gebruik
marmer nagelstickers aliexpress

Marmer is de trend van nu. Ben je ook gek op marmer? Dan kun je het design met deze stickers heel eenvoudig aanbrengen op je nagels. De stickers kunnen aangebracht worden in combinatie met een UV-lak waardoor het er lang blijft zitten. Het is een dunne folie die eenvoudig aan te brengen is waardoor je lang plezier hebt van jouw unieke marmer-print.

De belangrijkste kenmerken

 • Eenvoudig aan te brengen
 • Uniek design
 • Kan gecombineerd worden met UV-lak
 • Keuze uit verschillende prints

Beste reviews
3

Polygel starterskit

Beste reviews
polygel nagels starterskit

Polygel is een combinatie tussen gel- en acrylnagels. Je kunt het gebruiken om je nagels te verlengen en tegelijkertijd een prachtige look te geven. Het hecht eenvoudig aan de nagels en kan uitgehard worden onder de UV-lamp.

De belangrijkste kenmerken

 • Eenvoudig in gebruik
 • Hecht goed aan de nagels
 • Uitharden onder de UV-lamp

planten nagelstickers

Vind je het leuk om zelf een patroon te vinden en DIY aan de slag te gaan? Dan zijn deze vrolijke plantenstickers een goede aankoop. Je kunt de stickers makkelijk van het stickervel afhalen en op je nagels plakken. Wil je dat ze extra lang blijven zitten? Dan kun je er een topcoat over aanbrengen. Is ook dat niet genoeg voor jou? Dan kun je er ook een laagje gel nagellak overheen aanbrengen. Zo heb je wekenlang plezier van planten en vrolijke bloemen op jouw nagels.

De belangrijkste kenmerken

 • Eenvoudig in gebruik
 • Snel aangebracht
 • Goede reviews
 • Snelle bezorging

uv lamp gelnagels

Wanneer je investeert in nieuwe gel nagellak is het natuurlijk ook belangrijk om hier je juiste lamp bij te kopen. De juiste UV-lamp zorgt ervoor dat de gellak goed uithardt en je weken plezier kunt hebben van mooie, verzorgde nagels.

De SUN X5Max heeft verschillende standen qua tijd en zorgt ervoor dat jouw base-, kleur- en topcoat goed gedroogd worden. De lamp gaat automatisch uit als je je hand onder de lamp vandaan haalt.

De belangrijkste kenmerken

 • Compact ontwerp
 • Schakelt automatisch uit
 • Verschillende standen

Is het veilig om nagel-producten via AliExpress te kopen?

Sommige mensen maken zich zorgen of de producten die je voor nagels kunt gebruiken zoals nagellak, gel nagellak en nagel stickers wel veilig zijn wanneer je deze op AliExpress koopt. Dit is logisch want de producten die in China worden gemaakt, hoeven aan niet zulke strenge normen te voloden dan wanneer dit in Nederland of Europa wordt gemaakt. Het is dus belangrijk om goed op te letten welke producten je precies koopt. Wil je hier meer informatie over? Hier schreven we er al eens een artikel over en kun je er meer over lezen.

Wij raden altijd aan om goed naar de verkoper te kijken en de reviews te bekijken. Je kunt de verkoper zien wanneer je een artikel bekijk. Het is handig om na te kijken sinds wanneer de verkoper actief is, of hij al veel producten heeft verkocht en wat de reviews zijn van de producten die hij verkoopt. Wanneer de verkoper een hoge score (95% of meer) heeft van beoordelingen, kun je er vanuit gaan dat dit een betrouwbare verkoper is.

Omdat AliExpress heel veel producten verkoopt, zijn er ook mensen die na aankoop hun review bij het product achter laten. Het is handig om te kijken naar bijvoorbeeld ook de foto’s die mensen openbaar in de review zetten. Zo kun je kijken hoe het product eruit komt te zien en of het de juiste kwaliteit is.

Gebruik het product ook zoals omschreven staat

Het belangrijkste is om de producten veilig te gebruiken. Dit betekent dat je het product gebruikt zoals het ook bedoeld is: volgens de voorschriften van de leverancier. Zo moet sommige gel-nagellak vaak een minuut drogen: let dus op dat je deze tijden ook aanhoudt en hier niet van afwijkt. Lees de stappenplannen hoe je de producten moet gebruiken en wanneer je een allergische reactie of pijn ervaart, stop er dan ook gelijk mee. Veiligheid boven alles!

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

ChinaFans
Logo