Nerf gun op AliExpress kopen: de 5 beste opties

Heb jij katten thuis, of misschien wel een vervelend broertje of zusje? Dan heb je vast wel eens nagedacht over het kopen van een nerf gun. Ik laat je zien welke opties je hebt wanneer je een nerf gun uit China wilt kopen.

Chinese nerf guns

De meeste nerf guns komen sowieso al uit China. Koop jij een goedkope nerf gun op AliExpress, dan importeer je het dus gewoon zelf, zonder het via een Nederlandse winkel te kopen. Dat bespaart geld en je hebt ook iets meer keus. AliExpress is zoals altijd weer de beste plek om precies te vinden wat je zoekt. Pakketten met tientallen nerf gun kogels, enorme geweren en schietschijven vliegen je om de oren. Benieuwd wat jij op AliExpress kunt vinden? Ik heb hier het een en ander voor je verzameld.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

1. De ultieme Chinese nerf gun

Ben jij op zoek naar een nerf gun waarmee je ieder wedstrijdje wint? Een apparaat dat er zo angstaanjagend uitziet dat je tegenstander direct een witte vlag tevoorschijn tovert en zichzelf overgeeft? Een nerf gun voor volwassenen? Dan is deze nerf gun op AliExpress iets voor jou. Je kunt diverse pakketten bestellen, waaronder het complete pakket hieronder. Dan krijg je het geweer, genoeg kogels om iedereen in huis te beschieten en nerf gun accessoires zoals een schietschijf om te oefenen wanneer er niemand thuis is.

Nerf Gun China
Via: aliexpress.com

Nerf gun handgeweer

Ben je op zoek naar iets dat compacter is, maar met toch genoeg vuurkracht? Dan is deze nerf gun van AliExpress voor jou een prima keus. Het apparaat zorgt ervoor dat je iets behendiger bent, beter kunt verstoppen, maar nog steeds veel vuurkracht hebt. Met een magazijn vol kogels verspil jij geen tijd aan het herladen en kun jij zo iedere uitdaging aan. Ook zitten er een aantal nerf gun accessoires bij, zoals een schietschijf en extra kogels. Ook dit is een typische nerf gun voor volwassenen waar je ongetwijfeld urenlang plezier mee kan hebben.

Nerf Gun AliExpress
Via: aliexpress.com

De goedkope nerf gun

Ben je op zoek naar iets eenvoudigs? Een goedkope nerf gun waarmee je enkele gerichte schoten kan maken? Dan is deze kleine nerf gun de perfecte keus voor jou. Met zijn handzame formaat is deze nerf gun goedkoop én doeltreffend. Je kan drie kogels tegelijkertijd laden en daardoor vergroot je de kans dat je raak schiet. Koop je er ook nog wat nerf gun accessoires bij zoals een flink pakket nerf kogels, dan zit je met dit geweer helemaal goed.

Nerf Gun AliExpress
Via: aliexpress.com

Nerf gun accessoires

Je kan een nerf gun goedkoop op de kop getikt hebben, maar zonder kogels heb je de wedstrijd nog niet gewonnen. Daarnaast kan het ook geen kwaad om af en toe te oefenen met schieten. Want op wie je doe je dat anders, als er niemand thuis is en de katten niet eens meer omkijken als jij vol enthousiasme wéér een lading pijltjes door de huiskamer schiet? Hieronder daarom twee coole of handige accessoires voor bij je nerf gun.

Goedkope nerf gun pijltjes

Hoe meer nerf gun darts of pijltjes je hebt, hoe beter. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je in het heetst van de strijd over de grond moet kruipen om nieuwe munitie te verzamelen? Daarom kun je pakketten nerf gun pijltjes kopen voor minder dan 3 euro. Op AliExpress krijg je voor dat bedrag soms wel 100 pijltjes. Je kunt dan zelfs kiezen uit pijltjes met een zachte voorkant, nerf gun pijltjes met een zuignap of zelf glow in the dark pijltjes. Die laatste twee zijn leuk wanneer je op doelen gaat schieten of in de avond besluit om een nerf gun gevecht te houden.

Goedkope nerf gun pijltjes
Via: aliexpress.com

Nerf gun schietschijf

Wapenstilstand afgesproken? Dan is het wellicht beter om op iets anders te schieten dan elkaar. Een schietschijf bijvoorbeeld, want die is daarvoor gemaakt. Op deze schietschijf van AliExpress heb je drie doelen waar je op kunt mikken. Zijn ze alle drie om? Dan komen ze automatisch weer omhoog. Leuk om even te oefenen voordat je weer verder gaat met het beschieten van je broertje, vrienden of collega’s.

Nerf gun schietschijf
Via: Aliexpress.com

Volgens velen is de nerf gun één van de 10 beste uitvindingen van deze eeuw. Of dat echt zo is, valt te betwijfelen, tenzij ook katten hierin een stemrecht hebben gekregen. Maar één ding is wel zeker. Zoek je een goedkope nerf gun uit China, dan weet je nu waar je moet zijn.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer