Schilderen op nummer op Aliexpress: 5 kunstzinnige opties

Ben jij creatief aangelegd en vind je het geweldig om je eigen kunstwerken te maken? Schilderen op nummer van AliExpress is dan de ideale manier om goedkoop aan de slag te gaan met het schilderen van je eigen kunstwerk. Ik vertel je welke leuke opties AliExpress te bieden heeft.

Schilderen op nummer voor volwassenen

We kennen allemaal wel de invuloefeningen van vroeger, waarbij je enkele kleuren kreeg om één groot vel in te vullen met kleur. Maar schilderen met nummers voor volwassenen is meer iets voor de echte ‘pro’s’ en minder geschikt voor kinderen.

Waarom? Omdat je bij het schilderen voor volwassenen soms wel met tientallen kleuren moet werken en de vakjes soms kleiner zijn dan een halve centimeter. Niet alleen komt hier talent bij kijken, maar vooral veel geduld. In dit artikel richten we ons vooral op volwassenen, maar laten we ook optie voor kinderen zien.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

1. Schilderen op nummer: natuur & landschap

Een prachtig kunstwerk met een kabbelend riviertje, enorme waterval of bergachtig terrein. Een beetje natuur in je huis kan wonderen doen voor je eigen gemoedsrust. Maar als jij zelf ook nog de maker bent van dat kunstwerk, dat roept natuurlijk nog wel wat extra bewondering op. Wil jij natuur schilderen op nummer, dan heb je hieronder enkele prachtige opties.

AliExpress-schilderen-op-nummer-natuur
Via: aliexpress.com

2. Schilderen op nummer met een eigen foto

Heb jij een leuke foto van jezelf, van je gezin of wellicht wel een vakantiefoto waar je maar naar blíjft kijken? Dan heb ik goed nieuws. Je kunt op AliExpress namelijk ook schilderen op nummer kopen met je eigen foto. Hoe het werkt? Je stuurt je eigen foto op voordat je betaalt, en de medewerker laat weten welk formaat mogelijk is met jouw foto en hoe het eindeffect er mogelijk uit kan komen te zien. Wanneer je tevreden bent met het eindresultaat – wat je uiteraard zelf nog moet gaan maken – kun je de bestelling plaatsen. Binnen enkele weken krijg je dan je eigen ‘lege’ foto thuisgestuurd met de bijpassende kleuren. Iedere keer als je schildert zie je dan jouw kunstwerk tot leven komen. Een bijzondere manier om een foto nog meer betekenis te geven.

Schilderen op nummer eigen foto
Via: pixabay.com

3. Dieren schilderen op nummer

Nederlanders en dieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In bijna ieder huishouden vind je wel een hond, kat, cavia, konijn of zelfs een paard. Gelukkig weet AliExpress hier ook raad mee, want er zijn op de website tientallen verschillende schilderijen te vinden van de meest uiteenlopende dieren. Van lieve hondjes tot statige paarden en schattige kittens. Wat is jouw favoriete dier om aan de muur van je huiskamer te hangen? Kijk zelf eens naar de opties.

Via: aliexpress.com

4. Romantisch schilderen op nummer

Een beetje extra liefde doet het altijd goed. Zijn jij en je geliefde hét perfecte koppel en wil je dat laten zien met een zelfgemaakt schilderij met nummertjes? Op ALiExpress staan bijzondere schilderijen waar de romantiek vanaf spat, zoals deze bijvoorbeeld. Uiteraard kun je zelf op zoek gaan naar allerlei romantische landschappen, perfecte zonsondergangen of andere prachtige en betekenisvolle locaties.

Romantisch-schilderen-op-nummer-AliExpress
Via: aliexpress.com

5. Star Wars schilderen op nummer

Ben jij of ken jij de ultieme Star Wars fan? Dan is het een gaaf idee om bijvoorbeeld je eigen schilderij voor ze te maken, met deze Star Wars schilderijen van AliExpress. Of je nou fan bent van Darth Vader, R2D2 of Princes Leia, er zijn tientallen verschillende Star Wars typetjes te vinden.

Via: aliexpress.com

AliExpress is niet alleen maar geschikt om kant en klare producten op de kopen. Ook voor de creatieve breinen vallen er genoeg leuke spullen te bestellen op de site. Heb jij al een schilderij op nummers van AliExpress besteld en is deze goed gelukt? Deel hem gerust met ons en andere Chinafans.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer