SHEIN gift card: alle belangrijke info op een rij en 3 tips

Wil je een SHEIN gift card kopen? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over SHEIN cadeaubonnen. We zetten de voor- en nadelen op een rij, zodat jij weet wat je kunt verwachten!

SHEIN cadeaubon

SHEIN is een wereldwijde webshop met trendy kleding voor lage prijzen. Het is enorm populair, ook in Nederland. Met een SHEIN cadeaubon geef je een bedrag tegoed waarmee iemand anders in de webshop kan winkelen.

Met een cadeaukaart van SHEIN weet je zeker dat je een cadeau geeft wat in de smaak valt. De ontvanger kan namelijk zelf uitkiezen wat voor kledingstuk of accessoire ze kiezen. SHEIN heeft een erg grote vrouwencollectie, waaronder grote en kleine maten.

Ook is er een ruime kindercollectie en een uitgebreide shop voor mannenkleding, en verkopen ze accessoires zoals make-up of spullen voor in huis. Je kunt vrijwel iedereen blij maken met dit cadeau dus!

Koop jouw SHEIN cadeaubon hier.

Shein gift card geven
Via: SHEIN.nl

SHEIN cadeaubon kopen

SHEIN gift cards kun je op dit moment alleen via de officiële website van SHEIN aanschaffen. Om een cadeaubon aan te schaffen, kies je allereerst een bedrag uit. Dit wordt de waarde van de kaart.

Vervolgens kies je een ontwerp (dit bepaalt hoe je cadeaubon eruit komt te zien) en voeg je het mailadres van de ontvanger toe. Ook vul je jouw naam in, zodat het duidelijk is dat het cadeaukaart van jou komt.

Tip: Maak de cadeaubon wat persoonlijker door een berichtje mee te sturen. Zo voelt het nog wat feestelijker om te ontvangen, en weet de ontvanger ook waarom je het hebt gestuurd!

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Online cadeaukaart

Houdt er rekening mee dat SHEIN (op dit moment) enkel online cadeaukaarten heeft. Dit betekent dat je een mailtje ontvangt met een kaartnummer en een pincode. Je krijgt dus géén fysiek pasje, zoals je misschien gewend bent bij cadeaubonnen van andere winkels of webshops.

Dit maakt in principe geen verschil voor het gebruik van de bon: de cadeaukaartgegevens vul je net als anders in als betalingsmethode wanneer je een bestelling plaatst. Het enige verschil is dus dat je de kaart niet fysiek vast kunt houden.

Shein cadeaubon
Via: Shein.nl

Geldigheid SHEIN gift card

Een cadeaubon van SHEIN is 10 jaar geldig na datum van aankoop. Je hebt dus alle tijd om iets leuks uit te kiezen uit de webshop.

Tip: een SHEIN cadeaubon is sinds 2018 alleen nog geldig in het land waarin deze is gekocht. Wanneer je in Nederland een cadeaukaart koopt, kun je deze dus alleen op de Nederlandse website gebruiken.

Dit is in de meeste gevallen geen probleem, maar toch goed om te weten. Je kunt een SHEIN gift card dus beter niet versturen naar mensen die in een ander land wonen!

Saldo cadeaukaarten opladen

Je kiest zelf hoeveel saldo je op een SHEIN cadeaubon zet. Op dit moment kun je kiezen uit de volgende saldo’s: €50, €75, €100, €200 en €300. Dit bedrag kan je met verschillende betalingsmethoden betalen, meer daarover lees je hier.

Het is niet mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen met een waarde onder de €50 of boven de €300. Voor grotere bedragen is het natuurlijk wel mogelijk om meerdere gift cards aan te schaffen.

Shein gift card opwaarderen
Via: SHEIN.nl

Verschillende designs

Extra leuk: je kunt zelf kiezen hoe de cadeaubon eruit komt te zien. Op dit moment kun je kiezen uit zes verschillende ontwerpen, allemaal weer net anders. Zo kun je een design kiezen dat past bij de gelegenheid.

Het zijn online cadeaubonnen die direct na aanschaf naar je mailadres worden gestuurd. Het design dat je kiest, bepaalt dus hoe deze e-mail eruit komt te zien.

Shein gift card
Via: SHEIN.nl

Saldo checken

Heb jij een cadeau bon van SHEIN gekregen, en wil je weten hoeveel geld hierop staat? Dit kun je makkelijk checken via de website van SHEIN, in de saldo checker.

In de mail waarin jouw cadeaubon is verstuurd, vind je ook je kaartnummer en pincode. Beide codes vul je in via de website. Vervolgens vertelt de website je hoeveel saldo er nog op je kaart staat. Zo weet je waar je aan toe bent!

Shein kadeaukaart saldo checken
Via: SHEIN.nl

Ik heb mijn SHEIN cadeaubon niet ontvangen, wat nu?

De cadeaubon wordt direct naar je toegemaild na afronding van de betaling. Heb je een cadeaubon gekocht, maar nog geen mail ontvangen? Er zijn verschillende oorzaken waar het aan kan liggen.

Als allereerst kun je een verkeerd e-mailadres hebben ingevuld. Erg vervelend, maar geen zorgen: via de klantendienst kun je jouw e-mailadres wijzigen. Lees hier meer over de klantenservice van SHEIN.

Het kan ook zijn dat jouw mailbox de mails van SHEIN heeft geblokkeerd. Als dit het geval is, kun je SHEIN.nl toevoegen aan je zogenaamde ‘bevoegde lijst’. Hiermee geef je aan de e-mails van SHEIN te vertrouwen en te willen lezen.

In de toekomst zullen mails van SHEIN gewoon in je mailbox verschijnen.

Lees ook onze 5 gouden tips voor bestellen op SHEIN.

Kun je bij SHEIN een VVV bon gebruiken?

VVV bonnen zijn veelgebruikte cadeaukaarten in Nederland. Helaas kun je deze niet gebruiken om je SHEIN bestelling af te rekenen. SHEIN accepteert op dit moment alleen haar eigen cadeaukaarten. Maar: wie weet verandert dit nog in de toekomst.

Shein cadeaubon 2022
Via: SHEIN.nl

Conclusie: zo scoren SHEIN cadeaubonnen

Over het algemeen zijn wij tevreden over de SHEIN gift cards. Het grootste voordeel is het ruime assortiment van de webshop, waardoor vrijwel iedereen kan winkelen bij SHEIN. Erg kleine of juist grote maten zijn beschikbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Ook kun je kiezen uit enorm veel soorten producten. De focus van de webshop ligt bij kleding, maar ze verkopen inmiddels ook veel accessoires zoals tassen, schoenen, make-up en zelfs artikelen voor in huis.

Let er op dat je de SHEIN gift card alleen kunt gebruiken in het land waarin de kaart is aangeschaft. Zo voorkom je verrassingen.

Voordelen
  • Enorm assortiment: voor ieder wat wils;
  • Makkelijk online te gebruiken;
  • 10 jaar geldig.
  • Direct beschikbaar
Nadelen
  • Lager saldo dan €50 niet mogelijk;
  • Cadeaubon alleen te gebruiken in het land waarin je de bon hebt gekocht.

Koop jouw SHEIN cadeaukaart hier.

Frequently Asked Questions / FAQ over SHEIN gift cards

Kun je een VVV bon inleveren bij SHEIN?

Het is op dit moment niet mogelijk om een VVV bon te gebruiken als betalingsmethode bij SHEIN.nl.

Hoeveel geld staat er op mijn SHEIN gift card?

Bekijk het saldo op je SHEIN cadeaubon via de website van SHEIN. Vul hiervoor je kaartnummer en pincode (te vinden op de cadeaubon) in.

Hoe lang is mijn SHEIN gift card geldig?

De SHEIN cadeaukaarten zijn 10 jaar geldig na aankoopdatum.

Kan ik mijn SHEIN cadeaubon retourneren?

Het is niet mogelijk om een SHEIN gift card te retourneren.

Vond je dit interessant?

Hopelijk zijn al je vragen rondom SHEIN gift cards nu beantwoord. Op Chinafans.nl nemen we je graag mee in het aanbod van allerlei Chinese winkels. Met tips en tricks helpen we je naar de leukste of beste producten, zodat jij weet wat je kunt verwachten voordat je bestelt!

Misschien ook interessant voor jou: SHEIN betrouwbaar – veilig shoppen of is wegblijven beter?

1 gedachte over “SHEIN gift card: alle belangrijke info op een rij en 3 tips”

  1. Hallo ik heb mijn Bestelling gedaan en mijn cadeaubon gebruikt maar ik krijg een melding kaart bruikbaar tegenstrijdige markt alleen beschikbaar bij chenille-EUR at kan ik doen grtj Mireille

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer