Squid Game pak, masker en cards kopen: hier doe je dat

Met zweethanden op de bank, keek je de ene na de andere aflevering weg. Geen zorgen, je was niet de enige ;-). De hele wereld is in de ban van Squid Game. Wil je een Squid Game pak kopen, een masker, visitekaartje of andere accessoire? Wij vertellen je waar je terecht kunt.

Squid game pak

Squid game pak en masker

Het volledige assortiment Squid Game pakken, maskers en andere accessoires
Groot aanbod
Aantrekkelijk geprijsd
Voor snelle verzending: check deze optie

Squid Game

De Koreaanse serie Squid Game is één van de grootste hits van de laatste jaren. Eens in de zoveel tijd gebeurt dat in Netflix-land. Een serie ontploft werkelijk. Het was zelfs zo erg dat de internetprovider in Zuid-Korea Netflix heeft aangeklaagd omdat het internetverkeer naar de website zover opliep dat de servers het niet meer aankonden.

→ Check ook deze Squid Game Hoodies

Ook zijn er nu een aantal producenten die niet zo blij zijn met zichzelf. Zij zagen geen brood in Squid Game en besloten het niet te verfilmen. De producent die Squid Game uiteindelijk wel heeft verfilmd, is nu de lachende derde.

Een kenmerkend onderdeel van de serie Squid Game zijn de pakken, maskers en andere accessoires. Die maken het lugubere verhaal nog spannender. In dit artikel lees je waar je een Squid Game pak, kostuum of masker koopt.

Bekijk het Squid Game aanbod bij:

AliExpress

Bol

Amazon

Squid game pak
Via: bol.com

Squid Game pak kopen

Of je hem nou wilt voor Halloween, om je vrienden in de maling te nemen, of de hele serie nog een keer te binge-watchen in een Squid Game pak: het maakt niet uit. Een Squid Game pak is eigenlijk een must om te hebben.

Samen met je vrienden over straat. Spelletjes spelen uit de serie, en uiteraard geen mensen laten schrikken ;-). Er zijn verschillende websites waar je een Squid Game pak kunt kopen. Wij hebben voor je opgezocht waar je hem kunt kopen.

Allereerst kun je natuurlijk het squid Game pak van de bewakers kopen, al dan niet met masker, maar daarover later meer.

Dit herkenbare rode kostuum zal is het meest populair, omdat dit simpelweg het meest herkenbaar is. Er zijn een aantal plaatsen waar je de pakken kunt aanschaffen. Hieronder een overzicht.

Squid Game pak

Alle Squid Game-pakken, van groot aanbod en aantrekkelijk geprijsd
Groot aanbod
Aantrekkelijk geprijsd
Voor snelle verzending: check deze optie

Let op: niet bij alle pakken zit een masker

Squid Game masker

Het masker is bij Squid Game een essentieel onderdeel. De logo’s op de voorkant geven aan welke rang iemand heeft, en lijken ook behoorlijk veel op de icoontjes op de controllers van je favoriete console.

Ook is er een voorman met een ander masker. Al deze maskers zijn natuurlijk super tof om te hebben, al zijn de maskers met het vierkantje en het voorman masker bijzonder populair.

Om je outfit volledig compleet te maken kun je zo’n masker aanschaffen, maar let wel op: er zit nogal wat verschil in prijs, verzending en de kwaliteit van het masker.

Daarbij is het ook goed om te weten dat er bepaalde Squid Game pakken zijn die er een masker bij hebben, dus dan hoef je geen apart masker meer aan te schaffen.

Squid game pak

Squid Game masker

Los Squid Game masker, om je outfit compleet te maken.
Groot aanbod
Aantrekkelijk geprijsd
Voor snelle verzending: check deze optie

Squid Game jasje

Los van de bewakers, zijn er natuurlijk ook nog de deelnemers. Alle 456 deelnemers hebben een trainingspak aan, met daarop hun eigen, unieke nummer.

Ga je voor the good guys dan is het natuurlijk een idee om zo’n Squid Game jasje aan te schaffen. Deze zijn er dan ook meteen met verschillende nummers.

Hieronder een aantal populaire nummers:

Al deze nummers zijn uiteraard gewoon verkrijgbaar, maar je dient zelf het nummer te kiezen. Hierbij heb je ook nog de mogelijkheid om bij bepaalde verkopers zelf een nummer te kiezen dat op het pak gebruikt kan worden.

Squid game jasje

Squid Game jacket

Het enige, echte trainingspak van Squid Game met je eigen nummer
Groot aanbod
Aantrekkelijk geprijsd
Kies zelf het nummer
Voor snelle verzending: check deze optie

Squid Game business cards

De business cards binnen Squid Game zijn nodig om verder te komen binnen het spel. Leuk feitje: het nummer op de business cards in de serie is echt. De producent heeft niet goed nagedacht over het kiezen van een nummer. Een inactieve bijvoorbeeld.

Daardoor is er nu een Koreaanse man die duizenden telefoontjes per dag krijgt van mensen die het nummer echt bellen! Dat is even lastig voor die man!

Wil je ook de Squid Game cards kopen? Dat kan natuurlijk ook, om je outfit volledig te maken. Zeker leuk met verkleedpartijtjes, of als decoratie op themafeestjes.

De kaarten kun je op de volgende plekken kopen:

Squid Game visitekaartjes

Herken je ze? Hiermee maak je het natuurlijk helemaal af
Om je outfit compleet te maken
Voor snelle verzending: check deze optie

Waar moet je op letten als je een Squid Game pak of masker koopt?

Voordat je enthousiast op de bestelknop drukt, is het handig om nog heel even te checken wat je nou precies koopt. Net als bij alle producten natuurlijk. Maar als er na een week een outfit wordt bezorgd waar net je kat maar met moeite in komt, word je daar niet zo blij van.

Wel cool trouwens. Een squid Game outfit voor huisdieren. Daar is nog niets voor. Alhoewel. Met een beetje creativiteit, kun jij hier vast wel iets van maken voor je kat, of Chihuahua.

Lees ook → Alles over AliExpress Pokémon kaarten

Tips voor het kopen van een Squid Game pak of Squid Game masker.

1. Let op de maat. Zeker bij AliExpress zijn de maten vaak iets kleiner dan in Europa. Bij veel aanbieders van een Squid Game pak staat de maat er wel bij, of voor welke grootte een bepaalde maat geschikt is. Let daar echt goed op.

2. Kijk of er reviews zijn van de pakken. Niet alle aanbieders maken een even goede variant van een Squid Game pak. Daardoor kan de kleur er in de realiteit heel anders uitzien. In reviews van klanten (op AliExpress vooral) staan foto’s met commentaar. Let hierop.

3. Koop bij een populaire aanbieder op AliExpress. Onder ieder product zie je hoeveel er van verkocht zijn. Dit nummer geldt voor de laatste 30 dagen. Zie je 500 of meer staan, dan is de kans groter dat je pakketje ook daadwerkelijk aankomt. Zeker nu Squid Game populair wordt, zal je zien dat er cijfers staan die richting de 5.000 verkopen met 30 dagen gaan. Daar komen ook de meeste reviews op de Squid Game pakken en maskers, dus kun je met een gerust hart kopen.

4. Houd rekening met de levertijd. Vanwege de bizarre populariteit kan het gebeuren dat er geen voorraad meer is zodra jij bestelt. Ook kan het even duren voordat goedkopere pakketjes uit China (AliExpress) in Nederland zijn. Voor een Squid Game pak of masker zal de levertijd zo’n 14 dagen bedragen, of iets langer. Voor goedkopere pakketjes zoals de visitekaartjes van Squid Game, kan het gemakkelijk 30 dagen of langer duren.

5. Als je denkt: waar gaat dit allemaal over? Dan kun je Squid Game gewoon kijken op Netflix en daarna hier nog eens terugkomen:-)

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer