SHEIN winkel: waar kun je terecht om te winkelen?

SHEIN weet dat wij Nederlanders maar al te graag de Aziatische website afstruinen naar unieke en goedkope kleding. Steeds meer mensen kopen hun kleding online, maar toch heeft de kledinggigant besloten een SHEIN winkel te openen in Nederland.

In dit artikel ontdek je waar je die fysieke SHEIN winkel kunt vinden.

Let op: SHEIN is een winkel die tot nu toe alleen pop-up stores opent. Pop-up stores staan erom bekend niet lang in een winkelstraat te blijven.

Zo werd er op 22 november 2022 een SHEIN winkel geopend in Zoetermeer. De verkoper in die winkel gaf aan dat de winkel open zou blijven totdat alles uitverkocht zou zijn. Check dus altijd of de winkel nog bestaat, en ga niet alleen uit van de informatie die je op Chinafans leest.

Het kan zijn dat de winkel binnen enkele maanden alweer weg is. Staat er een SHEIN winkel in dit artikel waarvan je weet dat hij niet meer bestaat? Laat het ons alsjeblieft weten, dan halen we hem weg.

Waar in Nederland (en België) kan ik een SHEIN winkel vinden?

Shein gift card
Via: Shein.nl

Zoals gezegd zijn winkels van SHEIN niet lang in het straatbeeld te vinden omdat het om pop-up stores gaat. Op het moment van schrijven zijn deze locaties bekend:

SHEIN Winkel Zoetermeer

Geopend: 22 november 2022
Sluitingsdatum: onbekend
Type: Tijdelijke winkel
Adres: Burgemeester Westwaartpassage (pand van SCAMM)

In het voormalige pand van van Nolten schoenen vind je deze winkel van SHEIN. De winkel wordt gedeeld met kledingwinkel SCAMM.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

SHEIN Winkel Den Haag

Geopend: 24 november 2022
Sluitingsdatum: onbekend
Type: Tijdelijke winkel
Adres: Spuistraat 11, voormalig pand Jeans Centre

Net als in Zoetermeer zit SHEIN ook hier weer in hetzelfde pand als SCAMM. Wat de reden daarachter is weet ik eigenlijk niet, maar misschien zijn het allebei Aziatische bedrijven.

SHEIN Winkel Amsterdam

Geopend: 23 september 2022
Sluitingsdatum: 25 september 2022 (geen nieuwe openingsdatum bekend)
Type: pop-up store
Adres: Vlakbij Centraal Station, Amsterdam

Op een steenworp afstand van Centraal Station in Amsterdam kon je drie dagen lang een SHEIN pop-up store bezoeken. Dit concept was iets anders dan de bovenstaande twee SHEIN winkels, omdat je hier geen kleding kon passen en meenemen.

Je kon bij de SHEIN winkel in Amsterdam alleen spullen bestellen via digitale zuilen, waarna de producten bij je thuis bezorgd werden zoals je normaal via de app ook doet.

Lees ook: SHEIN bestellen: 5 gouden tips je absoluut eerst moet weten

SHEIN winkel Antwerpen

Geopend: 27 september 2022
Sluitingsdatum: 1 oktober 2022 (geen nieuwe openingsdatum bekend)
Type: pop-up store
Adres: Schutterhofstraat 5, Antwerpen

Deze pop-up store was een vervolg op de pop-up store die eerder in Antwerpen stond. Bij deze laatste pop-up store van SHEIN kon je, in tegenstelling tot de vorige editie, wél kleding passen en kopen. Het lijkt erop dat SHEIN in Antwerpen dus wel potentie ziet voor het openen van winkels, maar dat ze het concept wilden uitproberen.

Gaan er meer SHEIN winkels komen?

Waar komt SHEIN vandaan?
Via: pexels.com | cottonbro, CC

SHEIN is duidelijk aan het kijken of Nederland een goede plek is om fysieke winkels te openen van het merk. Je ziet dat bij meer Aziatische winkels.

Ook AliExpress speelt duidelijk met dezelfde gedachte. Op dit moment is het niet duidelijk of en wanneer er weer/meer nieuwe SHEIN winkels geopend worden in Nederland of België.

Zodra we meer weten, passen we dit artikel aan. Heb je zelf nieuws over een nieuwe winkel? Laat het weten in de reacties, zodat we het met andere SHEIN fans kunnen delen.

Waar moet je op letten als je naar een SHEIN winkel gaat?

SHEIN biedt een ongelofelijke hoeveelheid kleding aan op hun website. Wanneer je iets nodig hebt, kun je minimaal honderd soortgelijke producten zien in die categorie.

In een fysieke SHEIN winkel heb je die optie niet. De winkels zijn vaak klein en er hangen of liggen maximaal 200 verschillende kledingstukken, verdeeld over verschillende categorieën.

Hoewel de kledingkeuze bij SHEIN online dus enorm groot is, valt het in zo’n kleine (pop-up) winkel misschien tegen. Ook moet je maat er nog bijhangen.

En zoals de verkoopmedewerker bij de SHEIN winkel in Zoetermeer aangaf, sluit de winkel als de kleding verkocht is. Dat betekent dat er dus niet extra aangevuld wordt, dus loop je de kans dat jouw maat is uitverkocht.

Nog even wachten dus?

Ik denk dat SHEIN vooral wil zien hoe lang het duurt voordat mensen alle kleding gekocht hebben, om te zien of het het waard is op die locatie een fysieke winkel te openen voor langere tijd.

Voor nu moeten we dus nog even geduld hebben. Wil je echt weten wat er allemaal in de SHEIN winkel hangt, dan zal je even langs moeten gaan.

Maar vergeet niet: de winkels zijn vaak net zo snel weer weg als dat ze gekomen zijn. Check dus altijd eerst of de winkel er nog steeds is.

Veel winkelplezier.

Lees ook:

8 gedachten over “SHEIN winkel: waar kun je terecht om te winkelen?”

 1. ik ook heb een besteld maar niks gekregen dhl is aan de deur geweest { { niet dus } maar is nu mijn pakket kwijt probeer al maanden het als nog te krijgen ?????????

  Beantwoorden
 2. Goedemorgen, heb een probleem, wil graag retourneren maar ben inloggegevens vergeten en nu kan ik dus geen retour label aanvragen.
  heb een bestelling van 94 euro ontvangen en een aantal produkten past niet, heb dagen lang van alles geprobeerd maar helaas.
  Durf nu niks meer te betellen bij Shein.
  Help me aub met een oplossing.
  Mvg Mia Barentsen

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer