Gereedschap op Aliexpress kopen; deze tools zijn van goede kwaliteit

Een beetje klusser kent de waarde van goed gereedschap. Maar goed gereedschap kost in de meeste gevallen belachelijk veel geld. Een accuboor van 200 euro en schroevendraaiers voor twee tientjes zijn eerder regel dan uitzondering. Ik vertel je daarom welk gereedschap AliExpress te bieden heeft.

10
Hilda Boormachine AliExpress

Hilda boormachine Best Value

Popular brand | Very cheap
9
Workpro-Gereedschap-AliExpress

Handgereedschap set Multifunctional

Multiple tools | Starterkit
10
Workpro-handgereedschap-AliExpress

Workpro Schroevendraaier set All sizes

Eight pieces | price/quality in balance
8.5
Lijmpistool AliExpress

Lijmpistool Very cheap

Bijzonder goedkoop | Leuk voor knutselen
9.5
Laser afstandsmeter AliExpress

Laser afstandsmeter Handy

From 30-100 meters

AliExpress gereedschap: goed idee of niet?

Alle waar naar zijn geld. Het is een vaak gehoorde zin wanneer je iets goedkoop op de kop hebt getikt. Met AliExpress is het natuurlijk niet anders. Een dure Bosch accuboor van 200 euro zal waarschijnlijk iets krachtiger zijn en langer meegaan dan een AliExpress boormachine van 30 euro.

Superdeals van deze week

GOEDE AANBIEDINGEN BESCHIKBAAR

Extra kortingen
Veel producten afgerpijsd
Tijdelijk beschikbaar

Ik denk alleen dat je niet perse kunt zeggen dat het ene beter is dan het ander, en dat je vooral moet kijken naar je eigen gebruik van het gereedschap. Het is natuurlijk handig om gereedschap in huis te hebben voor het geval er iets kapot gaat. Moet je één keer per maand een schroefje vastdraaien? Dan zal je waarschijnlijk het liefst gaan voor goedkoop gereedschap. Ben je klusjesman en moet je dagelijks allerlei capriolen uithalen om complexe apparaten te repareren? Je snapt het al. Een schroevendraaier van 20 euro verdient zich dan al snel terug in de levensduur en het gemak.

Dus, moet je op AliExpress gereedschap kopen of niet? Ik zou vooral je eigen situatie bekijken. Wil je alleen maar een gereedschapskistje hebben ‘voor het geval dat’ of als uitzet voor je kinderen? Koop dan gewoon iets wat goedkoop is en voor bepaalde (nood)gevallen te gebruiken is. Zoek je gereedschap om je eigen huis een complete renovatie te geven en wordt het materiaal intensief gebruikt? Ga dan gewoon voor goed gereedschap wat je niet zo snel hoeft te vervangen.

Het hangt er overigens ook een beetje vanaf wat voor gereedschap je op AliExpress koopt. Lijmpistolen of andere materialen waar weinig verkeerd mee kan gaan, zijn natuurlijk prima te gebruiken. Spullen met een accu zijn daarentegen soms een ander verhaal. Moet je hele dagen lang een accuboormachine gebruiken, dan is het wel fijn als je gewoon de hele dag stroom hebt. Je kunt dan voor een duurdere boormachine gaan, maar ook meerdere accu’s bijbestellen op AliExpress.

Lees ook: BTW & Invoerrechten bij kopen in China


10x het beste gereedschap op AliExpress

Benieuwd wat andere mensen voor gereedschap op AliExpress kopen, en wat er goed tot zeer goed beoordeeld wordt? Hieronder laat ik je het beste gereedschap uit China zien.

Populair
Hilda Boormachine AliExpress

Hilda gereedschap is zeer populair op AliExpress, wat voornamelijk te maken heeft met het uitgebreide assortiment en de bijbehorende lage prijzen. Zo koop je al een accuboor voor minder dan 20 euro en krijg je er voor 10 euro meer een flinke verzameling boortjes bij om alle schroefjes vast te kunnen draaien. Duizenden klussers wereldwijd gebruiken nu Hilda gereedschap van AliExpress, en te zien aan de beoordelingen wordt het ook nog eens met veel plezier gebruikt.

Features

 • Minder dan 20 euro
 • Groot assortiment
 • Populair


Multifunctioneel
2

Handgereedschap set

Multifunctioneel
Workpro-Gereedschap-AliExpress

Iedereen die nog geen gereedschap heeft, kan een handgereedschap set van AliExpress gebruiken. Voor de uitzet van de kinderen, wanneer je toe bent aan nieuw gereedschap of gewoon omdat er handige tools inzitten. Deze handgereedschapset van Workpro bevat standaard al tientallen stukken gereedschap en kost maar 25 euro. Daarvoor krijg je alles van een hamer tot een waterpas en schroevendraaiers. De ideale starterskit dus.

Features

 • 25 euro
 • Ideale starters kit
 • Diverse gereedschapskisten


Alle formaten
Workpro-handgereedschap-AliExpress

Het leven is niet compleet zonder schroevendraaiers. Heb jij weleens geprobeerd om een schroefje los te draaien met je nagel, 5 cent muntje of een bankpasje, alleen maar door een gebrek aan schroevendraaiers? Deze goedkope toolset zorgt ervoor dat je in de toekomst gewoon op een normale manier je apparaten of meubels in elkaar kunt zetten of repareren. Deze schroevendraaier set bestaat uit 8 schroevendraaiers, zodat je op iedere situatie voorbereid bent.

Features

 • 8 pieces
 • No more broken nails
 • Fits nearly all screws


Goedkoop
4

Lijmpistool

Goedkoop
Lijmpistool AliExpress

Een lijmpistool is iets wat je niet vaak gebruikt, maar ontzettend handig is om te hebben. Dat betekent dat je waarschijnlijk geen zin hebt om er 40 euro aan uit te geven. Met dit goedkope setje haal je een professioneel lijmpistool in huis voor een fractie van de prijs die je in Nederland zou betalen. Leuk om te klussen, maar ook leuk om te gebruiken bij het knutselen.

Features

 • Maar een paar euro
 • Leuk om te knutselen


Handig
Laser afstandsmeter AliExpress

Een laser afstandsmeter op AliExpress hoeft geen fortuin te kosten. Heb je het een beetje gehad met het doen van onnauwkeurige metingen met meetlinten die te kort zijn om de afstanden nauwkeurig op te meten? Met een digitale laser afstandsmeter van AliExpress kun je binnen enkele minuten de volledige oppervlakte van een kamer bereken en weet je bijvoorbeeld direct hoeveel vierkante meter laminaat je moet kopen. Er zijn laser afstandsmeters te koop waarmee je ruimtes van 30 tot 100 meter kunt opmeten. En dat voor een zeer schappelijke prijs.

Features

 • 30-100 meter bereik
 • Verschillende apparaten te koop
 • Veel goedkoper dan in je lokale winkel


Bekend merk
6

Deko tools

Bekend merk

Deko gereedschap wordt wereldwijd gebruikt en dat is met een reden. Het merk mag dan bijzonder goedkoop gereedschap leveren, de kwaliteit in verhouding tot die prijs is meer dan prima. Zo kun je al een boormachine kopen vanaf 30 euro en vind je ook andere tools voor soms minder dan 5 euro. Tienduizenden mensen bestelden Deko gereedschap op AliExpress, dus je hebt meer dan genoeg opties om iets goedkoop op de kop te tikken.

Features

 • Zeer groot assortiment
 • Vrij hoge kwaliteit
 • Voordelig
 • Populair


Overig goed gereedschap op AliExpress


Ben jij fan van klussen? Ga je binnenkort uit huis en moet je voortaan je eigen boontjes doppen? AliExpress gereedschap biedt een perfecte prijs, waardoor klussen ook nog een beetje leuk blijft. Want niemand heeft zin om 10 euro voor een klein boortje te betalen als je voor die prijs ook een hele gereedschap set kunt kopen.

Tags:

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

ChinaFans
Logo