Gereedschap op Aliexpress kopen; deze tools zijn van goede kwaliteit

Een beetje klusser kent de waarde van goed gereedschap. Maar goed gereedschap kost in de meeste gevallen belachelijk veel geld. Een accuboor van 200 euro en schroevendraaiers voor twee tientjes zijn eerder regel dan uitzondering. Ik vertel je daarom welk gereedschap AliExpress te bieden heeft.

10
Hilda Boormachine AliExpress

Hilda boormachine Best Value

Popular brand | Very cheap
9
Workpro-Gereedschap-AliExpress

Handgereedschap set Multifunctional

Multiple tools | Starterkit
10
Workpro-handgereedschap-AliExpress

Workpro Schroevendraaier set All sizes

Eight pieces | price/quality in balance
8.5
Lijmpistool AliExpress

Lijmpistool Very cheap

Bijzonder goedkoop | Leuk voor knutselen
9.5
Laser afstandsmeter AliExpress

Laser afstandsmeter Handy

From 30-100 meters

AliExpress gereedschap: goed idee of niet?

Alle waar naar zijn geld. Het is een vaak gehoorde zin wanneer je iets goedkoop op de kop hebt getikt. Met AliExpress is het natuurlijk niet anders. Een dure Bosch accuboor van 200 euro zal waarschijnlijk iets krachtiger zijn en langer meegaan dan een AliExpress boormachine van 30 euro.

MEGA SALE (tot 90% korting)


Heel veel korting
Kortingen tot 90%
Op = Op

Ik denk alleen dat je niet perse kunt zeggen dat het ene beter is dan het ander, en dat je vooral moet kijken naar je eigen gebruik van het gereedschap. Het is natuurlijk handig om gereedschap in huis te hebben voor het geval er iets kapot gaat. Moet je één keer per maand een schroefje vastdraaien? Dan zal je waarschijnlijk het liefst gaan voor goedkoop gereedschap. Ben je klusjesman en moet je dagelijks allerlei capriolen uithalen om complexe apparaten te repareren? Je snapt het al. Een schroevendraaier van 20 euro verdient zich dan al snel terug in de levensduur en het gemak.

Dus, moet je op AliExpress gereedschap kopen of niet? Ik zou vooral je eigen situatie bekijken. Wil je alleen maar een gereedschapskistje hebben ‘voor het geval dat’ of als uitzet voor je kinderen? Koop dan gewoon iets wat goedkoop is en voor bepaalde (nood)gevallen te gebruiken is. Zoek je gereedschap om je eigen huis een complete renovatie te geven en wordt het materiaal intensief gebruikt? Ga dan gewoon voor goed gereedschap wat je niet zo snel hoeft te vervangen.

Het hangt er overigens ook een beetje vanaf wat voor gereedschap je op AliExpress koopt. Lijmpistolen of andere materialen waar weinig verkeerd mee kan gaan, zijn natuurlijk prima te gebruiken. Spullen met een accu zijn daarentegen soms een ander verhaal. Moet je hele dagen lang een accuboormachine gebruiken, dan is het wel fijn als je gewoon de hele dag stroom hebt. Je kunt dan voor een duurdere boormachine gaan, maar ook meerdere accu’s bijbestellen op AliExpress.

Lees ook: BTW & Invoerrechten bij kopen in China


10x het beste gereedschap op AliExpress

Benieuwd wat andere mensen voor gereedschap op AliExpress kopen, en wat er goed tot zeer goed beoordeeld wordt? Hieronder laat ik je het beste gereedschap uit China zien.Overig goed gereedschap op AliExpress


Ben jij fan van klussen? Ga je binnenkort uit huis en moet je voortaan je eigen boontjes doppen? AliExpress gereedschap biedt een perfecte prijs, waardoor klussen ook nog een beetje leuk blijft. Want niemand heeft zin om 10 euro voor een klein boortje te betalen als je voor die prijs ook een hele gereedschap set kunt kopen.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen - lees meer